Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Σέγκος: «Δύσκολα θα γίνουν»


Σέγκος: «Δύσκολα θα γίνουν»Την γνώμη του πως δύσκολα θα διεξαχθούν πλέον τα play off της ανόδου, εξέφρασε στο Οnsports ο Μάριος Σέγκος.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ψαχνών τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η αργοπορία της διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ έχει κουράσει αυτόν και τους συμπαίκτες του, ενώ επισήμανε πως ακόμη και αν γίνουν τα play off, η ομάδα του μπορεί να πάρει την άνοδο.
«Μας έχει κουράσει όλη αυτή η αργοπορία και πιστεύω πως πλέον και με αυτά τα γεγονότα τώρα με τα στημένα πολύ δύσκολα θα γίνουν τελικά τα play off. Εμείς και να γίνουν οι αγώνες κατάταξης θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε την άνοδο, γιατί δείξαμε όλη την χρονιά πως διαθέτουμε μία πολύ καλή ομάδα και έχουμε το μεγάλο μας όπλο που δεν είναι άλλο από την έδρα»
Παράλληλα, ανέφερε πως άποψη του είναι πως δεν πρέπει να γίνουν τα παιχνίδια κατάταξης, αφού καμία ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση: «Η άποψη μου είναι πως δεν πρέπει να γίνουν τα Play off. Έχει τραβήξει πάρα πολύ το θέμα και πλέον μόνο κακό θα κάνει αν διεξαχθούν τα παιχνίδια. Οι ομάδες δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έχουν σταματήσει οι προπονήσεις».

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου