Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μίλησε ο Κούγιας για ΕΠΟ και στημένα


Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaSport fm 94.6 σχετικά με το ζήτημα της ομάδας που έχει κληθεί από την ΕΠΟ, αλλά και για το θέμα των στημένων αγώνων:

"Αν δεν γλυτώσει η Παναχαϊκή ετοιμαστείτε για άλλα πράγματα. Το πόρισμα της Εισαγγελίας εμφανίζει ως παθούσα στην υπόθεση την Παναχαϊκή και δράστη τον υπάλληλο της ΠΑΕ, όπου του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Η απόφαση που εκτιμώ θα ανακοινωθεί από την ΕΠΟ είναι ότι θα ανακληθούν τα δελτία των παικτών από τις μεταγραφές του Γενάρη, που μας κόστισαν πάνω από 200.000 ευρώ και ότι δεν υπήρχε δόλος της ΠΑΕ.

Όσον αφορά την καταγγελία της Ρόδου, μπορεί να στηριχθεί μόνο σε περίπτωση απόφασης της ΕΠΟ σήμερα που να κάνει λόγο για δόλο της ΠΑΕ, όσον αφορά την φορολογική ενημερότητα του Γενάρη. Όλο το θέμα είναι ένα σκάκι".

 
- Είπατε πως εάν είναι ο κύριος Παπακώστας μπλεγμένος θα πουλήσετε την Παναχαϊκή;"Εννοώ, πως αν φτάσαμε σε αυτό το σημείο, να είναι και ο Παπακώστας μπλεγμένος, ε, τότε, καλύτερα να πουλήσω την ομάδα... Δεν σας κρύβω ότι με πήρε τηλέφωνο πριν. Βέβαια, δεν μπορώ να τον αναλάβω επειδή είμαι μάρτυρας της υπόθεσης".

- Πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία;"Δεν ξέρω. Προτιμώ να μην κάνω υποθέσεις εάν δεν γνωρίζω όλη την δικογραφία. Πάντως, η δουλειά που κάνουν οι εισαγγελείς, είναι λεπτομερείς, κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και κατά την κρίση τους, οι 15 που έχουν συλληφθεί, είναι επικίνδυνα άτομα. Για τους υπόλοιπους που εμπλέκονται, δεν κρίθηκε σκόπιμο να βγει ένταλμα σύλληψης.
Θεωρώ, πως πολλοί απο τους ανθρώπους αυτούς που έχουν συλληφθεί, έχουν λειτουργήσει πολύ σκληρά. Εξάλλου, εγώ τα έχω καταγγείλει εδώ και τρία χρόνια. Η Ηλιούπολη όταν μας κέρδισε την κατηγορία, οι αντίπαλοί της στον δεύτερο γύρο έβαζαν την δεύτερη ομάδα...".

Ανησυχείτε;Φυσικά. Δεν σας κρύβω πως εδώ και καιρό φρουρούνται περιουσιακά μου στοιχεία. Εγώ δεν μπορώ και απο θέμα αισθητικής να έχω προστασία. Μου το προτείνανε αλλά δεν δέχτηκα. Δεν μπορώ να βγαίνω έξω με τα παιδιά μου και να οπλοφορώ. Παρότι υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις, ποτέ δεν πήρα πιστόλι".

- Πιστεύετε πως θα τιμωρηθούν;
"Δεν ξέρω. Βάζω τεράστια ερωτηματικά. Αν εντός πέντε ημερών, δεν υπάρξει συμφωνία ανακριτή και εισαγγελέα ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι πρέπει να ανακριθούν. Πάντως, τα εντάλματα έχουν ισχύ πέντε ημερών. Οι κρατούμενοι μπορούν να απολογηθούν εντός πέντε ημερών. Οι συγκεκριμένοι πήραν προθεσμία μέχρι την Δευτέρα. Η μοναδική περίπτωση να πάρουν νέα προθεσμία είναι να προφυλακιστούν και ας πάρουν όση προθεσμία θέλουν... Εκτός κι αν προσβάλλουν το ένταλμα σύλληψης".

golden3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου