Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Απευθείας άνοδο... βλέπει ο Τζώρτζογλου

Την άποψη ότι ο Πλατανιάς θα ανέβει στην Football League χωρίς καν να μπει στη διαδικασία των μπαράζ εξέφρασε ο πρόεδρος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζολγου μιλώντας στονΧΑΝΙΑ ΣΠΟΡ FM 90.5


“Απόφαση της Ομοσπονδίας είναι ότι δεν ισχύουν οι αδειοδοτήσεις, κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα πάει στην χειρότερη των περιπτώσεων σε πλέι-οφ. Κάτι όμως που δεν προβλέπεται να γίνει αφούδεσμεύτηκε σήμερα ο κ. Πιλάβιος στα μέλη του Δ.Σ. ότι την Δευτέρα κιόλας θα πάρει τους φακέλους από τον αρμόδιο εισαγγελέα την κ. Παπανδρέου και θα πάνε στον εισαγγελέα της ΕΠΟ για να προχωρήσει σε ποινές για τους εμπλεκόμενους στα στοιχήματα”, τόνισε αρχικά ο κ. Τζώρτζογλου και πρόσθεσε:


“Επίσης δεσμεύτηκε για το θέμα των πλαστών και όλα αυτά βγάζουν το συμπέρασμα όπως άλλωστε έγινε μέχρι σήμερα και οι ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Ιωνικός και ο Εθνικός υποβιβάστηκαν το ίδιο προφανώς θα ακολουθήσει και με κάποιες άλλες, που σημαίνει την απευθείας άνοδο των ομάδων από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Άρα προφανώς η ομάδα του Νομού Χανίων ο Πλατανιάς μάλλον στο επόμενο πρωτάθλημα θα παίζει στην παραπάνω κατηγορία. Θα γίνει Γενική Συνέλευση στις 22 Ιουλίου κι εγώ πείστηκα σε μεγάλο βαθμό, όχι απόλυτα, ότι θα ισχύσουν οι κανονισμοί, και για τα πλαστά και για τα στημένα, οπότε θα έχουμε έναν διαφορετικό χάρτη στα πρωταθλήματα μας για τη νέα σεζόν.


Πάμε σε μία αναδιάρθρωση η οποία δεν γίνεται από την ΕΠΟ γίνεται από την κ. Παπανδρέου την εισαγγελέα και από τα λάθη των παραγόντων που κατέθεσαν τα πλαστά”.



golden3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου