Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Εθνική Ελλάδος: «Τελειώνουν» Αβραάμ και Γεωργιάδης


«Τελειώνουν» Αβραάμ και ΓεωργιάδηςΕκτός εθνικών ομάδων αναμένεται να τεθούν σύντομα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Στις τάξεις της ΕΠΟ επικρατεί δυσαρέσκεια από την εμπλοκή των δύο στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και έτσι, ο πρώτος, αν και βασικό στέλεχος της Εθνικής Ανδρών, δεν αναμένεται να κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ ο δεύτερος, εκτός απροόπτου, θα απομακρυνθεί από το πόστο του προπονητή της εθνικής ομάδας των Ελπίδων.

Η UEFA περιμένει
Στο «περίμενε» είναι η UEFA όσον αφορά πιθανή τιμωρία ελληνικών ομάδων που παίζουν στην Ευρώπη και εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων (ο Ολυμπιακός Βόλου δηλαδή).
Κύκλοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας υποστήριζαν ότι προκειμένου να εξετάσουν την πιθανότητα επιβολής ποινής, θα πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει η υπόθεση στα δικαστήρια και έφεραν για παράδειγμα την υπόθεση «Χρυσή σφυρίχτρα». Σε αυτήν η Πόρτο αγωνιζόταν κανονικά στην Ευρώπη μέχρι να προκύψει απόφαση στην Πορτογαλία.
Οι άνθρωποι του Αρη, πάντως, παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση των κατηγοριών σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, και περιμένουν το αν θα επιβληθούν (ή όχι) κυρώσεις και στην ομάδα της Θεσσαλίας. Στην περίπτωση τιμωρίας του Ολυμπιακού Βόλου, άλλωστε, οι «κίτρινοι» θεωρούν ότι έχουν σοβαρές πιθανότητες να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου