Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Παρέμεινε πρώτη παρά την ήττα!


ΓΡΑΦΕΙ: Βασίλης Μανωλάκης

Ηρακλής Ψαχνών - Κόρινθος 1 - 0

Την δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε  η ομάδα της Κορίνθου στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών στα Ψαχνά με 1 - 0. Παρά την ήττα η "Μπάρτσα" παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφού ο δεύτερος Πλατανιάς έμεινε στο 1 - 1 με τον Βύζα στα Χανιά ωστόσο έχασε την ευκαιρία να ανοίξει και άλλο την διαφορά από τον δεύτερο στην βαθμολογία.
Η Κόρινθος παρουσιάζοντας ίσως τον χειρότερο της εαυτό στα μέχρι τώρα παιχνίδια δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος της συγκεκριμένης αναμέτρησης με αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο να φανεί η κυριαρχία του αντιπάλου ο οποίος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στη μόνη φάση στο πρώτο μέρος ίσως και σε όλη την αναμέτρηση που απείλησε η Κόρινθος είναι αυτή του 8 λεπτού όταν ο Φίλης εκτέλεσε κόρνερ με το Σπυρόπουλο να παίρνει την κεφαλιά με τους αμυντικούς του Ηρακλή να διώχνουν πάνω στην γραμμή.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Εύβοιας μπήκε πιο δυνατά στο αγωνιστικό χώρο και έτσι ευτύχισε να προηγηθεί στο 55' όταν ύστερα από σέντρα από δεξιά υπήρξε αναταραχή στην άμυνα της Κορίνθου και ο Σέγκος με ψαλιδάκι εκάνε το 1 - 0. Η Κόρινθος μετά το 1 - 0 δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να χάσουν και άλλες ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.
Επόμενο παιχνίδι για την Κόρινθο πάλι εκτός έδρας στο δεύτερο ντέρμπι στην σειρά με την Ρόδο.
Στο γήπεδο των Ψαχνών βρέθηκαν περίπου 900 άτομα, 150 εκ των οποίος ήταν από την Κόρινθο.


Συνθέσεις:


Ηρακλής Ψαχνών: Μιχελής, Ρεπετσάς, Καλιμάνης, Ζουλιώτης, Αργυρός, Μάτσο, Βαγγελή, Φαρούκ, Τενέκος, Σέγκος, Βλαχόπουλος

Κόρινθος: Αρχοντάκης, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Ντόμας, Φραγκάκης, Φίλης(Τσουλάκος), Μαρίνος, Νικολάου,Μπιτσάκος(Ζάρκος), Παυλίδης, Καφαντάρης(Παππάς 51')



Δηλώσεις Ν. Κουρμπανά:


Ο τεχνικός της ομάδας της Κορίνθου στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού παραδέχτηκε την ανωτερότητα των γηπεδούχων λέγοντας μάλιστα πως η ομάδα του ήττα κακή. Τόνισε ωστόσο πως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πως πρέπει να βρούν και να διορθώσουν τα λάθη που τους οδήγησαν στην σημερινή ήττα γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην συνέχεια.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της ομάδας Αρχοντάκη.

1 σχόλιο: