Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Πέλοπας Κιάτου: Υποβάστηκε και μαθηματικά...

Θήβα - Πέλοπας Κιάτου 4 - 0 

Ο Πέλοπας Κιάτου δεν τα κατάφερε ούτε στην Θήβα όπου γνώρισε την ήττα με 4 - 0 και πλέον υποβιβάστηκε και μαθηματικά και την νέα σαιζόν θα αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία Κορινθίας.

Η Ομάδα του Κιάτου κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να κοντράρει την Θήβα με το σκορ του υμιχρόνου να είναι 0 - 0. Ελπίζοντας πως στο δεύτερο ημίχρονο θα πετύχαινε κάποιο γκολ που θα του έδινε βαθμό ΄η βαθμούς.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο ο Πέλοπας δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν πίσω αφού ο Μπούνας πέτυχε χατ τρικ με τρία γκολ στο (47', 67' και 80') Το 4ο γκολ την Θήβας το πέτυχε ο Κατσόγιαννης στο 59'. Με το τελικό 4 - 0 υπέρ της Θήβας ο Πέλοπας αποχαιρετά την Δ' Εθνική.

Συνθέσεις:

Θήβα: Γενιτσαρίδης, Τσέλος, Πανουργιάς, Καρύδης, Ευθυμίου, Πέρος, Φύτρος, Παπαδόπουλος (53’ Γκαράνης), Περγιάλης (70’ Χρήστου), Μπούνας, Κατσογιάννης (70’ Μπινιάκος).
 
Πέλοπας Κιάτου: Χανσαμπέλι, Χουσελάς, Μπούκης, Στασινόπουλος Δ., Παπαβασιλείου, Παπαδημητρίου, Σελλάς (73’ Βαρβιτσιώτης), Κουμουτζάκης, Πετρόπουλος, Σύγγας, Στασινόπουλος Λ. (81’ Κοντάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου