Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Γ' Εθνική: Στον αέρα το πρωτάθλημα

Εκτός από την Κόρινθο και τη Χερσόνησο, στο χορό της διαδικασίας αδειοδότησης φέρεται να έχουν μπει Παναιγιάλειος,ΑίανταςΑσπρόπυργος και Πανηλειακός.

Με δεδομένο ότι αναμένεται η εκδίκαση υποθέσεων και για το Β. Όμιλο, πληροφορίες του golden3 αναφέρουν ότι η ΕΠΑΕ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση της κατηγορίας από φέτος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη ΓΣ, εκτός των αυστηρότερων γηπεδικών προδιαγραφών που ήδη ισχύουν, κάθε ομάδα πρέπει να βρει τουλάχιστον 250 μέλη που να δώσουν από 200 ευρώ. Το ποσό προορίζεται για το "ταμείο ανάγκης" προκειμένου να εξοφλούνται άμεσες υποχρεώσεις της κάθε ΠΑΕ όταν υφίσταται σημαντική οικονιμική εκκρεμότητα.

Πολλές από τις ομάδες της κατηγορίας, αλλά και κάποιες από αυτές που ανεβαίνουν δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις προϋποθέσεις αυτές. Κατά συνέπεια δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Η τρέχουσα αδειοδότηση των ομάδων, οι αποφάσεις της ΓΣ της ΕΠΟ τον Ιούνιο, καθώς και τα... ζεστά 50.000 ευρώ που πρέπει να μαζέψει κάθε συμμετέχων στη Football League 2 τους επόμενους δύο μήνες αποτελούν και τα κρισιμότερα (χρονικά) σημεία ενόψει της νέας σεζόν.



golden3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου