Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Κόρινθος: Υποβιβάζεται στην Δ' Εθνική...

Η Κόρινθος φαίνεται ότι είναι η μία από τις ομάδες που έχουν πρόβλημα με την εγκυρότητα των πιστοποιητικών της στην football league 2.


Πληροφορίες αναφέρουν πως η "Μπάρτσα" είναι το ένα από τα δύο σωματεία από το νότιο όμιλο της football league 2 που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε η Κόρινθος θα υποβιβαστεί αυτομάτως στη Δʼ Εθνική.


Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Κορίνθου Σωτήρης Μαυρονάσιος κλήθηκε και βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ για να δώσει εξηγήσεις για το θέμα που έχει προκύψει.


Νέα χρηματική "καμπάνα"

Μία ακόμα προσφυγή ήρθε κατά της Κορίνθου ύστερα από απόφαση του Διαιτητικού Διακαστηρίου της ΕΠΟ. Η ομάδα του Ισθμού υποχρεούται να πληρώσει το ποσό των 8.560 ευρώ στον Δημήτρη Ζουλιώτη και σε περίπτωση που δεν το καταβάλλει, τότε η ομάδα κινδυνεύει με αφαίρεση δύο βαθμών.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΟΥΛΙΩΤΗ κατά του Τ.Α.Π. με την επωνυμία «Τ.Α.Π. Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ». Υποχρεώνει το καθού Τ.Α.Π. στην άμεση εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 8.360,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή, νομιμοτόκως, από την επίδοση της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση, καθώς και της επιδικασθείσης δικαστικής του δαπάνης εκ ποσού 200,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπʼ αριθμ. 348/2010 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο.
Επιβάλλει στο καθού Τ.Α.Π., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 8.560,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών».

Αναβλήθηκε το φιλικό με  Βέλο

Αύριο (20/5) ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό για την Κόρινθο με αντίπαλο την Ελλάς Βέλου στην Κόρινθο. Η αναμέτρηση αναβλήθηκε και πλέον οι παίκτες της Κορίνθου θα συναντηθούν στις 17.00 και αντί για φιλικό απλός θα προπονηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου