Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Επιστολή Πλατανιά


Την εξέταση των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων των ομάδων του νοτίου ομίλου που θα συμμετάσχουν στα play off ζητά μέσω επιστολής που έστειλε ο Πλατανιάς στην ΕΠΟ και την Ένωση της football league και football league 2.
Η ΠΑΕ προχώρησε σε αυτή την κίνηση ως έχουσα έννομο συμφέρον.
Αναλυτικά το περιεχόμενο αυτής:
«Ο ΑΟ Πλατανιάς ΠΑΕ θα ήθελε να σας προτρέψει πριν ορίσετε τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ ανόδου στη Β' Εθνική να κινήσετε τη διαδικασία προσκόμισης στη διοργανώτρια αρχή πιστοποίησης φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα των ομάδων που θα λάβουν μέρος από το Νότιο όμιλο.
Η πρόταση μας αυτή πιστεύουμε ότι αγγίζει τα όρια της υποχρέωσης σας να το κάνετε για την καθαρότητα που θέλουμε όλοι μας. Διευκρινίζουμε ότι η πρόταση μας αυτή δεν εμπεριέχει την παραμικρή έστω μομφή για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ.
Γίνεται όμως στα πλαίσια της πλήρους καθαρότητας που εσείς πρώτος διακηρύξατε στην αρχή του πρωταθλήματος και η ομάδα έχει έννομο συμφέρον να το ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή. Παρακαλούμε για τις ενέργειας σας και αναμένουμε τις απαντήσεις σας».

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου