Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΠΑΟ Λουτρακίου: Ανανεώσεις και… Arsenal


Με αφορμή τη λήξη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής στις 15/5/2011 και το γεγονός του υποβιβασμού της ομάδας στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία Κορινθίας, το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Λουτράκι θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο του Λουτρακίου και της Κορινθίας για τα παρακάτω:

Α. Η συμμετοχή μας στη Δ' Εθνική για δεύτερη φορά στη 40χρονη ιστορία του Συλλόγου βασίστηκε στο μεράκι, στην αγάπη και την αυταπάρνηση αυτών που υπηρετούν το Σύλλογο τα τελευταία χρονια.
Στηριχτήκαμε στις δυνάμεις μας, στην οικονομική και ηθική ενίσχυση των φίλων της ομάδας, και στους χορηγούς μας, οι οποίοι σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο στήριξαν την προσπάθειά μας.
Δεν παρεκκλίναμε ούτε σπιθαμή από τα ιδεώδη και τη φιλοσοφία του Συλλόγου, τα οποία με έναν τρόπο που είναι δύσκολο για κάποιον εκτός ομάδας να κατανοήσει, μεταδίδονται και γίνονται κτήμα καθενός από εμάς που συμμετέχει στα διοικητικά σχήματα των τελευταίων ετών.
Διαφημίσαμε επάξια την πόλη μας στην Περιφέρεια και γίναμε αποδέκτες συγχαρητηρίων από όλα τα συναγωνιζόμενα Σωματεία, τόσο για την αγωνιστική, όσο και για την εξωαγωνιστική συμπεριφορά μας.
Ανεχθήκαμε όλες τις παρασκηνιακές ενέργειες και συμπεριφορές, τις οποίες γνωρίζαμε και συνειδητά απαξιώσαμε. Δε συμμετείχαμε σε καμία από αυτές, "ματώσαμε" οικονομικά, κάναμε τα αγωνιστικά λάθη μας, αλλά υποβιβαστήκαμε με ψηλά το κεφάλι.
Κλείνοντας το κεφάλαιο Δ' Εθνική θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την προσπάθεια.
Τους προπονητές και τους αθλητές μας για τον επαγγελματισμό τους και για το άριστο οικογενειακό κλίμα στο οποίο συνεργάστηκαν.
Τη Διοίκηση του Θώδειου Σταδίου Λουτρακίου και τους εργαζόμενους σε αυτό για άλλη μία χρονιά άψογης συνεργασίας.
Τους φιλάθλους μας και φυσικά τους χορηγούς μας.

Β. Μετά από κάλεσμα του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Θωμά Καναβού στις 17/5/2011, πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις τρεις έως σήμερα συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου με σκοπό τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό της απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Έτσι, σήμερα ανακοινώνουμε ότι:
1. Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών με την Arsenal Soccer Schools. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η επίσημη παρουσίαση της νέας σχολής θα γίνει την 15/06/2011, στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στο SPORT CAMP, το απόγευμα στις 18:00.
2. Όσον αφορά στο ανδρικό τμήμα, αποφασίστηκαν τα εξής:
α. Ανάληψη καθηκόντων Τεχνικού Διευθυντή από τον κ. Πάτρα Χαράλαμπο.
β. Παραμονή του κ. Νούλα Ιωάννη στη θέση του Προπονητή της ανδρικής ομάδας.
γ. Χρέη βοηθού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Πέτρος Σπανίδης, παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Τέλος, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές:
Δημήτρη Μαυρέλη, Κώστα Αντωνίου, Γιώργο Νούλα και Γιάννη Δημαράκη.

Για τις νεότερες εξελίξεις, θα επανέλθουμε με νέο Δελτίο Τύπου.

aoloutraki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου