Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πλατανιάς Χανίων: Αύξηση Μ.Κ. στον Πλατανιά


Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση που έγινε χθες, 22/6, το βράδυ στον Πλατανιά.
Άμεσος στόχος είναι η συγκέντρωση των 80.000 ευρώ, με τις 160.000 να αποτελούν την επιθυμητή προσδοκία των παραγόντων της κρητικής ΠΑΕ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:
«Επιβεβλημένη την ανάγκη αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου έκρινε το σύνολο των ανθρώπων που συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (22/6) το βράδυ στο δημαρχείο Πλατανιά. Όπως επισημάνθηκε, άμεσος στόχος είναι η συγκέντρωση των 80 χιλιάδων ευρώ τουλάχιστον, με τις 160 χιλ. να αποτελούν την επιθυμητή προσδοκία των παραγόντων της Χανιώτικης Π.Α.Ε., οι οποίοι κατέστησαν σαφές πως είναι μεγαλύτερη από ποτέ η ανάγκη της συμμετοχής στη διαδικασία των δημοτών του δήμου, έστω και με την αγορά μίας ενδεχομένως και μόνο μετοχής.
Ουσιαστικά, οι διαδικασίες θα τρέξουν άμεσα, μιας και αποφασίστηκε τη Δευτέρα 27/6 να πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσα από το οποίο θα προκύψει μία τριμελής επιτροπή, η οποία και θʼ αναλάβει να παράσχει ενημέρωση στο ευρύτερο φάσμα του δήμου και να τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας, σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η προσεχής συνεδρίαση θα είναι «ανοικτή» για τον οποιονδήποτε, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και η συμμετοχή του στη Διοίκηση.
Η Γενική Συνέλευση αφιερώθηκε κατά το μεγαλύτερό της μέρος στα οικονομικά, όπου εκτός της εκπόνησης του σχεδίου για την αύξηση του Μ.Κ., έγινε αναφορά και στην εγγραφή μελών στην ομάδα του Πλατανιά, εγχείρημα πάντως που τονίστηκε ότι παρουσιάζει δυσκολίες εφαρμογής, ωστόσο θα αποτελέσει άμεσα θέμα συζήτησης στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. για να διαφανεί πώς θα μπορούσε ίσως να προχωρήσει. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δήμος Πλατανιά, όπως απέδειξε και με την παρουσία καθʼ όλη τη διάρκεια της συζήτησης που διήρκησε πάνω από 1 ώρα, του ίδιου του δημάρχου, Γιάννη Μαλανδράκη, αποδεικνύεται συμμέτοχος της αγωνίας των παραγόντων της ομάδας να εξευρεθούν οικονομικές βοήθειες και μάλιστα δεν αποκλείεται, ένα από τα τρία άτομα που θα κληθούν να στελεχώσουν την «οικονομική επιτροπή», να είναι εκπρόσωπος του δήμου.
Το ευχάριστο ήταν ότι η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό και πολιτισμένο κλίμα, με την αίθουσα του δημαρχείου να είναι σχεδόν γεμάτη, απόδειξη ότι η ομάδα του Πλατανιά τυγχάνει της ανάλογης αναγνώρισης. Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο μάλιστα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, επιβραβεύτηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλει, την δραστηριότητα που παρουσιάζει και για την ανιδιοτέλεια με την οποία εργάζεται, γεγονός που ενισχύει με αυτοπεποίθηση και κουράγιο τους παράγοντες να συνεχίσουν με τον ίδιο, αμείωτο ζήλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου