Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Παναχαϊκή: Στηρίζει Πιλάβιο


Ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει τη συμπαράστασή της στον Σοφοκλή Πιλάβιο με αφορμή τις απειλές που δέχεται για τη ζωή του, εξέδωσε η Παναχαϊκή.
Σε αυτή, η ΠΑΕ τονίζει ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον πρόεδρό της Αλέξη Κούγια, ενώ υπογραμμίζει ότι συμφωνεί απολύτως με όλες τις ενέργειες του προέδρου και των μελών του ΔΣ της ΕΠΟ.
Τέλος, ανακοινώθηκε ότι νέος λογιστής της Παναχαϊκής είναι ο Τάκης Τσιβγινίδης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:
«1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την πλήρη ηθική στήριξη της στον πρόεδρο της ΕΠΟ για την δοκιμασία την οποία υφίσταται τις απειλές κατά την ζωή του και των μελών της οικογένειας του.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι θύμα τέτοιων εκβιασμών και απειλών από τους κακοποιούς που ελέγχουν εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν καταστήσει το απόλυτο μέσον του παράνομου πλουτισμού τους από τα στημένα παιχνίδια και αντιλαμβάνεται ακριβώς πως νιώθει ο πρόεδρος της ΕΠΟ.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συμφωνεί απολύτως με όλες τις ενέργειες του προέδρου και των μελών του ΔΣ της ΕΠΟ και θέλει να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίηση της για το έργο το οποίο επιτελεί η υπό την προεδρία του κ. Σταθόπουλου, η επιτροπή που διερευνά την νομιμότητα των ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων εξαιτίας και της οποίας απεκαλύφθη και η παράνομη συμπεριφορά εις βάρος της.
Στις 20 Μαΐου εκλήθη να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην εισαγγελέα κ Παπανδρέου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή για τα στημένα παιχνίδια.
2) Νέος λογιστής της ΠΑΕ Παναχαϊκή ανέλαβε ο κύριος Τάκης Τσιβγινίδη».

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου