Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Γεράσιμος Βουτσινάς: Δοκιμάζεται στον Εργοτέλη

Στην Κρήτη ο Βουτσινάς
Στο Μαρτινέγκο (το προπονητικό κέντρο του Εργοτέλη ) θα βρεθεί το διήμερο 20-21 Ιουνίου ο Γερασιμος Βουτσινάς όπου θα συμμετάσχει σε προπονήσεις της ομάδας Κ20 της κρητικής Π.Α.Ε.

Ο νεαρός αμυντικός των οράνιε (γενν.1994) αποτελεί γέννημα-θρέμα της Ακαδημίας του Π.Α.Ο Λουτράκι. Έκανε το ντεμπούτο το στην ανδρική ομάδα πέρσι όταν αγωνίστηκε ως αλλαγή σε δύο αγώνες.
Φέτος προέρχεται από μια "γεμάτη" χρονιά στο Περιφερειακό πρωτάθλημα αφού ξεκίνησε ως βασικός σε 20 αγώνες.

Η φετινή αγωνιστική του παρουσία προκάλεσε το ενδιαφέρον των Κρητικών. Ο τεχνικός διευθυντής κ.Πάτρας ήλθε σε επαφή με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Εργοτέλη κ. Μιχάλη Επιτροπάκη και ορίστηκε το ταξίδι του νεαρού στην Κρήτη για να δοκιμαστεί.

Υπενθυμίζουμε ότι άλλος ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο Δημήτρης Τσατσόπουλος θα συμμετάσχει σε μερικές μέρες στις προπονήσεις προεπιλογής για την Εθνική ομάδα Παίδων που θα διεξαχθούν στον Ασπρόπυργο υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Θεόδωρου Παχατουρίδη.
Οι προπονήσεις των κλιμακίων της Εθνικής Παίδων είχαν αρχικά οριστεί για τις 15-16 Ιουνίου αλλά λόγω των εξελίξεων στην Ε.Π.Ο είχαν προσωρινά αναβληθεί.
Εντωμεταξύ, ολοκληρώθηκε σήμερα  στο Sport Camp η πρώτη φάση του 2oυ Try-Out Camp της Arsenal Elite Academy στην Ελλάδα.
Στις δοκιμές συμμετείχαν μαζί με νεαρούς ποδοσφαιριστές (γενν.1999) από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Π.Α.Ο Λουτράκι.
Δύο από αυτούς, οι Παναγιώτης Μπέκος και Παναγιώτης Σπανίδης επιλέχτηκαν για να συμμετάσχουν και στη δεύτερη φάση των try-outs που θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου.
Από την ομάδα των 25 ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν, θα γίνει η τελική επιλογή από τον υπεύθυνο ακαδημιών της Άρσεναλ κ. Steve Morrow των 10 ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την Ελληνική Elite Academy.
Οι αθλητές που θα γίνονται δεκτοί στην Elite Academy θα ακολουθήσουν ένα τετραετές πρόγραμμα εκγύμνασης και εκπαίδευσης και στην συνέχεια θα προωθηθούν είτε στην Ακαδημία της Άρσεναλ είτε σε ομάδες των Αγγλικών πρωταθλημάτων

www.aoloutraki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου