Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

Επιστροφή στην δράση!!!

Μετά από ένα μήνα διακοπών και ξεκούρασης η "ΚΤΚ" επιστρέφει στην δράση... Μέσα σε αυτό τον ένα μήνα απουσίας συνέβησαν αρκετά στο χώρο του κορινθιακού ποδοσφαίρου με σημαντικότερες εξελίξεις στην ομάδα της Κορίνθου.


Η Κόρινθος λοιπόν όπως λίγο πολύ όλοι έχετε μάθει υποβιβάστηκε στην Δ' Εθνική για το θέμα των πλαστών εγγράφων που είχε προσκομίσει κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ωστόσο έχει καταθέσει έφεση και αναμένει την απόφασή της χωρίς ακόμα να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα σαιζόν. Παρόλα αυτά αυτό είναι το μόνο αρνητικό που ταλαιπωρεί την ομάδα του Ισθμού αφού εδώ και δύο εβδομάδες περίπου και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της μετατροπής της ομάδας σε ΠΑΕ ο Έλληνας επιχειρηματίας Παναγιώτης Μπεθάνης που δραστηριοποιείται στην Βοστόνη της Αμερικής απέκτησε το πληοψιφικό πακέτο της "Μπάρτσα" ο οποίος αναμένεται στις 18 Αυγούστου στην Ελλάδα για να παρουσιαστεί μπροστά στους Κορίνθιους φιλάθλους ενώ στις 19 Αυγούστου θα παραχωρίσει συνέντευξη τύπου. Στα αγωνιστικά ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την νέα σαιζόν την 1η Αυγούστου ενώ συνεχίζεται και η απόκτηση νέων παικτών από την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Επίσης ανανέωσαν οι Δημητριάδης, Αράπογλου και  Σπυρόπουλος ενώ την φανέλα της Κορίνθου θα συνεχίσει να φοράει και την νέα σαιζόν ο Βαγγέλης Δημαράκης του οποίου η μεταγραφή στα Χανιά δεν προχώρησε.


Η έτερη ομάδα της Κορινθίας που αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, συνεχίζει την απόκτηση παικτών αλλά και την προετοιμασία για την νέα σαιζόν με αρκετές μεταγραφές - βόμβα να έχουν σκάσει στο Χιλιομόδι με τον Ατρόμητο να θέλει να τερματίσει σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις της κατηγορίας και γιατί όχι και στην πρώτη.


Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με τα τοπικά πρωταθλήματα σιγά - σιγά οι ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την νέα σαιζόν σε πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο Κορινθίας.


Πάμε όμως σιγά - σιγά να μπούμε σε ... αγωνιστικούς ρυθμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου