Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Κόρινθος: Μπάμ με Λαμπρογεώργο!

Με τη φανέλα της Κορίνθου θα αγωνίζεται ο Φάνης Λαμπρογεώργος. Ο 31χρονος φορ που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και εν συνεχεία μεταγράφηκε στον Πανηλειακό συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας του Ισθμού ενώ σύντομα θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.




Πανηλειακός - Κόρινθος 1 - 0 

Από εκεί και πέρα την πρώτη της ήττα για την φετινή σαιζόν γνώρισε την Τετάρτη η Κόρινθος η οποία έχασε με 1 - 0 από τον Πανηλειακό στο Πύργο σε φιλική αναμέτρηση. Ο Κρυστάλλης στο 32’ με πλασέ ύστερα από πάσα του Λώττα σημείωσε το νικητήριο γκολ για τους «ερυθρολεύκους».


Συνθέσεις:


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Ταφαρλής, Σωτηρόπουλος, Μανιάτης, Ακπαρίδης, Βατσής, Λώττας, Κυριακίδης, Κρυστάλλης, Καφαντάρης, Μπράβος. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Θωνιάτης, Κολόκας, Γήττας, Παπαγεωργίου, Κάλφας, Νικολόπουλος, Καπετανάκης, Λαμπρόπουλος, Οκάν Μισιρλί, Γιοκάν Μισιρλί, Δημόπουλος, Τριγάζης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Φραγκάκης, Παπαευθυμίου, Σγουρός, Σπυρόπουλος, Φίλης, Μπαλάφας, Δημητριάδης, Μπαλτζής, Νικολάου, Χουστουλάκης. Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι: Γκιώνης, Ντερτιλής, Καρνέσης, Τσοχαντάρης, Καρατζάογλου, Παππάς, Αράπογλου, Δανιήλ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου