Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Κόρινθος: Έχασε από τον Μανδραϊκό...

Κόρινθος - Μανδραϊκός 0 - 2



Την δεύτερή της ήττα στα φιλικά προετοιμασίας γνώρισε η Κόρινθος η οποία έχασε με 0 - 2 από τον Μανδραϊκό στο Δημοτικό στάδιο της Κορίνθου το απόγευμα του Σαββάτου (27/8). Η φιλοξενούμενη ομάδα σημείωσε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ μπορούσε το σκορ να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο Φώσκολος ήταν πιο εύστοχος στις τελικές του προσπάθειες. Η "Μπάρτσα" δείχνει πως θέλει αρκετή δουλοεία ακόμα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.


Το πρώτο γκολ για την ομάδα της Μάνδρας ήρθε στο 25' όταν ο Παπουτσής εκτέλεσε φάουλ και στην επαναφορά της μπάλας ο Παπαναγιώτου έκανε το 0 - 1. Στο 37΄η ομάδα της Μάνδρας ζήτησε πέναλτi  σε ανατροπή του Μαρκάκη από τον Σπυρόπουλο.



Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα στον Κάτσο και στον Μαρκάκη το σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ.
Στο 58΄μετά από ωραίο γύρισμα του Δήμου στην περιοχή ο Μαρκάκης μπερδεύτηκε με τους αμυντικούς και η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη. 
 Στο 69΄ δυνατό φάουλ του Παπουτσή από 40 μέτρα έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Δήμος με ωραίο γυριστό ψαλίδι διαμόρφωσε το τελικό σκορ 0-2.
 Η " Μπάρτσα" είχε δύο ευκαιρίες με μακρινά σουτ των Δελή στο 48΄(απέκρουσε ο Τζουραμάνης) και Ζάρκου στο 85΄που πέρασε λίγο άουτ.
Να σημειωθεί ότι με τη φανέλα της ομάδας του Ισθμού δοκιμάστηκαν οι Θωμάς Μακαρόνας καιΦίλιππος Κουρτάνοβιτς που προέρχονται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και πρόσφατα είχαν δοκιμαστεί στην Προοδευτική, δίχως όμως να έρθουν σε συμφωνία στο οικονομικό.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα σημειώνεται ο φραστικός διαξιφισμός που είχε ο προπονητής του Μανδραϊκού Τέλης Πιστόλης με οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Οι τελευταίοι  ζήτησαν να ηρεμήσει τους παίκτες του και εκείνος αντέτεινε «με ακούσατε να τους λέω να παίζουν σκληρά». Αποτέλεσμα ήταν να ακουστούν και κάποια "γαλλικά" αλλά τα πνεύματα γρήγορα ηρέμησαν.
Συνθέσεις:
Κόρινθος: Δημαράκης, Φραγκάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Σγούρος, Παπαευθυμίου, Νικολάου, Μπαλτζής, Μπαλάφης, Παππάς, Δημητριάδης.
 Έπαιξαν ακόμα Δελής, Ζάρκος, Χριστουλάκης, Αράπογλου, Ντερτιλής, Δανιήλ.
Μανδραϊκός: Τζουραμάνης, Παπουτσής, Χέλης, Παπαναγιώτου, Κάτσος, Γεωργιάδης, Πετρώφ, Μαρκάκης, Τουρνάς, Φώσκολος, Κωνσταντινίδης.
Αγωνίστηκαν ακόμη Ζουραβλιώφ, Αλημπάς, Δήμος, Ραπτόπουλος, Χειμωνίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου