Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Κόρινθος: Φιλική νίκη με Κλένια

Κόρινθος - Κλένια 
3 - 1


Το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας εν όψει της νέας σαιζόν έδωσε σήμερα η Κόρινθος στο Στάδιο Κορίνθου με αντίπαλο την Κλένια την οποία και νίκησε με 3 - 1. Την φιλική αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 50 φίλαθλοι οι οποίοι πήραν μία μικρή γεύση από την νέα ομάδα της Κορίνθου αλλά και της Κλένιας η οποία θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.


Η Κόρινθος καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερη της Κλένιας δείχνοντας πως τους χωρίζουν δύο κατηγορίες αφού σχεδόν σε όλο τον αγώνα έπαιζε την Κλένια στο μισό γήπεδο. Μάλιστα η 'Μπάρτσα" έχασε πολύ νωρίς δύο ευκαιρίες να ανοίξει τον σκορ με τον Χουστουλάκη ο οποίος και τις δύο φορές έστειλε την μπάλα άουτ. Ωστόσο επειδή η μπάλα τιμωρεί και κόντρα στην ροή του αγώνα η Κλένια σε μία ξαφνική αντεπίθεση και ύστερα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων βγήκε τετ α τετ με τον Καρνέση με τον Κλαδάκη να κάνει το 0 - 1 στο 30'. Η Κόρινθος ωστόσο δεν άργησε να απαντήσει και στο 38' με τον Παπαευθυμίου έφερε το ματς στα ίσια. Το 1 - 1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος οι προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές με την Κλένια να ισορροπεί κάπως το παιχνίδι χωρίς ωστόσο να απειλεί ιδιαίτερα την εστία της Κορίνθου. Η Κόρινθος συνέχισε να επιτίθεται και στο 57' έφτασε στο 2 - 1 με τον Δημητριάδη ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Πέντε λεπτά αργότερα ο έμπειρος επιθετικός της Κορίνθου έκανε το 3 - 1 διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα. Η Κλένια το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει λίγα λεπτά αργότερα όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.


Νωρίς ακόμα για συμπεράσματα και για τις δύο ομάδες ωστόσο υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα για να προετοιμαστούν κατάλληλα. Η Κόρινθος ωστόσο αναμένει και την απόφαση της έφεσης που έχει καταθέσει η οποία αναμένεται στο τέλος του μήνα για να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα σαιζόν.


Η προπονητές και των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στην διάθεσή τους δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.


Θα ακολουθήσει και φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου