Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Κύπελλο Κορινθίας: Ολοκληρώθηκε η 1η φάση

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η 1η φάση του Κυπέλλου Κορινθίας με 15 παιχνίδια. Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση είναι 15 και μαζί με τις ομάδες που είχαν πάρει την πρόκριση στην δεύτερη φάση άνευ αγώνα θα μπουν στην κληρωτίδα για τα ζευγάρια της δεύτερης φάσης.
Την πρόκριση στην επόμενη φάση πήραν πολύ άνετα πολλές ομάδες ενώ κάποιες διέσυραν τους αντιπάλους τους όπως η Ελλάς Βέλου με 12 - 1 τον Κεραυνό Μεγάλου Βάλτου και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου με 6 - 1 την Λυκοπορία. Μεγάλη νίκη πρόκριση πήρε και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου με 5 - 0 επί του Κύψελου. Τέλος τον αποκλεισμό - σοκ από την συνέχεια του θεσμού γνώρισε ο ΠΑΟ Λουτρακίου ο οποίος ηττήθηκε με 1 - 0 από τον Σαρωνικό στο γήπεδο της Ξυλοκέριζας.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των παιχνιδιών της 1ης φάσης:


Έλλάς Βέλου - Κεραυνός Μεγ. Βάλτου 12-1
Αγ. Θεόδωροι - Τενεάτης Αθικίων 3-2
Ολυμπιακός Άσσου - Προοδευτική Περιγιαλίου 1-3
Ασπρόκαμπος - Ηρακλής Λεχαίου 1-2
Ολυμπιακός Λουτρακίου - ΠΑΣ Κύψελος 5-0
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - Θύελλα Λεοντίου 2-0
Ισθμιακός - ΑΟ Σολωμού 0-2
Αγ. Γεώργιος - Κόρινθος '06 0-3 πεν. (1-1 κ.α.)
Λαύκα - Δάφνη Εξαμιλίων 0-1
Πανευρωστινιακός - Άρης Αρχαίας Κορίνθου 4-2 παρ. (2-2 κ.α.)
Εθνικός Ξυλοκέριζας - Αετός Κρυονερίου 5-1
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΑΟ Λυκοποριάς 6-1
Σαρωνικός Γαλατακίου - ΠΑΟ Λουτράκι 1-0
Άλμπατρος Κόρφου - ΑΟ Μαψού 4-0
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - Αετός Αγγελοκάστρου 1-0


Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν οι: Ελλάς Βέλου, Άγιοι Θεόδωροι, Προοδευτική Περιγιαλίου, Ηρακλής Λεχαίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου, Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών, Σολωμός, Κόρινθος '06, Δάφνη Εξαμιλίων, Πανευρωστινιακός, Εθνικός Ξυλοκέριζας, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Σαρωνικός Γαλατακίου,Άλμπατρος Κόρφου, Πρόοδος Αγίου Βασιλείου.


Χωρίς αγώνα στη Β' Φάση πέρασαν οι: ΠΑΣ Κόρινθος, Πανσολυγειακός, Απέσσας Χαλκίου, ΑΟ Σπαθοβουνίου, Πέλοπας Κιάτου, ΑΟ Λεχαίου, Παννεμεατικός, ΠΑΣ Κλένια, Θύελλα Κάτω Διμηνιού, Γαλάζιοι Νέοι, Αστέρας Δερβενίου, Θύελλα Πετρίου, Αναγέννηση Κιάτου, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Άρης Κορίνθου, ΑΣ Λουτράκι, Πανκαμαριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου