Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει για 30/10 η πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Ακόμη περισσότερο αναμένεται να παραταθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Αυτό προέκυψε μετά τη σημερινή συνάντηση των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής στα γραφεία της ΕΠΟ νωρίς το μεσημέρι. Ολα δείχνουν ότι η πλέον πιθανή ημερομηνία για την πρεμιέρα είναι η 30η Οκτώβρη, ωστόσο δεν αποκλείεται το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και μία εβδομάδα νωρίτερα, εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις εκκρεμοδικίες στις υποθέσεις των ομάδων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, οι Βαγγέλης Τοπολιάτης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Μιχάλης Τζανόπουλος απευθύνθηκαν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος έδωσε το 'οκ' για μετάθεση της πρεμιέρας στις 30 Οκτωβρίου.


ΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 10ου ΟΜΙΛΟΥ
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις κληρώσεις, αυτή του 10ου ομίλου μένει ως έχει και θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο όμιλος της Κρήτης έχει συμπληρωθεί ήδη από τις 13 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, οι κληρώσεις για τους υπόλοιπους ομίλους ματαιώνονται και θα οριστούν σε νεότερες ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν προς τα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου