Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Κόρινθος: Προβληματισμός...



Ένωση Ερμιονίδας - Κόρινθος 2 - 1


Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο η Ένωση Ερμιονίδας κέρδισε την Κόρινθο η οποία προβλημάτισε με σκορ 2-1.








Η Ενωση άνοιξε το σκορ στο 8 όταν ο Στάικος συνδυάστηκε με το Κέλλυ και ο τελευταίος με σούτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 16 σούτ του Στάικου η μπάλλα έφυγε άουτ. Στο 24 ο Καταχανάκης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ μετά από σούτ του Ντερτιλή. Στο 39 ο Λαμπρούσης απέκρουσε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο Λαμπρογιώργος με πέναλτι έκανε το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα νέο πέναλτι αυτή την φορά υπέρ της Ένωσης όταν ο Τζώρτζης ανατράπηκε στην περιοχή και ο Στάικος έκανε το 2-1. Με αυτό το αποτέλεσμα πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να χαλάσει η εικόνα του αγώνα. Χαρακτηριστικά μόνο δύο φάσεις έγιναν και αυτές από την Ενωση. Η πρώτη φάση έγινε στο 60 όταν ο Κούσης σούταρε άουτ από πάσα του Στάικου . Την ίδια κατάληξη είχε κεφαλιά του ίδιου παίκτη.
Διαιτητής ήταν ο Μανούχοε με βοηθούς τον Χειβιδόπουλο και την Τσατσούλη.


Συνθέσεις:


ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Καταχανάκης ( 81 Λάμπρου) Κωνσταντινίδης ( 46 Τζιέρης) Μπούρας, Τσολακούδης ( 56 Β. Δημαράκης) Λαμπρούσης , Cojocaru, Κέλλυ ( 46 Κάντιας) Στάικος ( 83 Στεργίου) Τζώρτζης , Δερμιτζάκης ( 46 Κούσης) Μενίκου ( 56 Μαναριώτης)


ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης , Φραγκάκης, Παπαευθυμίου ( 65 Κουβίδης ) Φίλης ( 62 Σιώκος), Ντερτιλής, Αλεξ , ( 65 Σγουρός), Μαργιώλας, Σπανός, Νικολόπουλος ( 72 Μπαλτζής) Λαμπρογιώργος ( 71 Παππάς)


Ευχαριστούμε πολύ για το ρεπορτάζ το ermionidafc.blogspot.com και το κ. Κοσμά Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου