Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Κόρινθος: Ηττήθηκε και από τον Πανελευσινιακό

Κόρινθος - Πανελευσινιακός 
3 - 4


Μπορεί η Κόρινθος να βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ στην φιλική αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 4 - 3 προβληματίζοντας για ακόμα μία φορά τους φιλάθλους της. Όαση μέσα στο τοπίο ο Δημητριάδης που σκόραρε  και ο νεοαποκτηθείς Λαμπρογεώργος ο οποίος για ακόμα μία φορά βρήκε δίχτυα.


Πολλή νωρίς λοιπόν η "Μπάρτσα" άνοιξε το σκορ αφού μόλις στο 3' της αναμέτρησης ο Δημητριάδης έκανε το 1 - 0. Ώστόσο η ομάδα της Ελευσίνας απάντησε γρήγορα ισοφαρίζοντας σε 1 - 1 στο 10' με τον Δούκα. Η Κόρινθος λίγο πριν την λήξει του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 45'  με το Μαριόλη έκανε το 2 - 1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανελευσινιακός πήρε τα ηνία του αγώνα αφού η Κόρινθος έμεινε από δυνάμεις και στο 55' με τον Ζήλιο έκανε το 2 - 2 ύστερα από έυστοχη εκτέλεση πέναλτι. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Παπαευθυμίου με δύο προσωπικά του τέρματα στο 65' και στο 75' ανέβασε το δίχτη του σκορ στο 2 - 4 με την ομάδα του Ισθμού το μόνο που να καταφέρνει είναι να μειώνει με τον Λαμπρογεώργο σε 3 - 4 στο 76'.


Συνθέσεις:


ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Διαμαντόπουλος, Φραγκάκης, Χριστόπουλος, Δανιήλ, Μαριόλης, Χότζαϊ, Παππάς Χ. , Μπαλάφας, Δημητριάδης, Νικολόπουλος
Έπαιξαν και οι: Καρατζάογλου, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Κουβίδης, Σιώκος, Ντερτιλής, Λαμπρογεώργος, Μπαλτζής, Μαλαχάτης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Βάσης, Ευαγγέλου, Φιλιππής, Καρνιαβούλας, Δούκας Χομασουρίτζε, Αποστολάτος, Μακρίδης, Ανδρεάδης, Ράεντ.
Έπαιξαν και οι: Νικολάκης, Πολεμαρχάκης, Παπαευθυμίου, Τζαφεράκος, Τούσης, Κουιμτζίδης, Κανταρτζής, Ζήλιος, Πολυχρονίδης, Κουτσομύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου