Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Κόρινθος: Αρχίζει ο προγραμματισμός υπό το Πέτρο Καραβίτη

Συνέντευξη παραχώρησε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΠΑΕ ο νέος τεχνικός διευθυντής της Κορίνθου Πέτρος Καραβίτης. Ο κ. Καραβίτης αναφέρθηκε κυρίως για τον προγραμματισμό και τους στόχους που θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής η ΠΑΕ. Επίσης μέσω του δελτίου τύπου που εξέδωσε η ομάδα ανακοίνωσε της έναρξη του προγραμματισμού και του σχεδιασμού του πλάνου της ακαδημίας της ομάδας.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου:


1) Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ ο τεχνικός διευθυντής κ. Πέτρος Καραβίτης. Το κύριο μέρος της ομιλίας είχε να κάνει με τον προγραμματισμό και τους στόχους που θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής η ΠΑΕ. Επίσης το χαρακτηριστικό της τοποθέτησης του κ. Καραβίτη ήταν ότι από σήμερα υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι ο ίδιος.

2) Από σήμερα αρχίζει ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός του πλάνου που έχει να κάνει με την ακαδημία ποδοσφαίρου. Σχετικά με το κομμάτι αυτό η Διοίκηση της Κορίνθου διευκρινίζει ότι η έναρξη και η λειτουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τον σύλλογο του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και ουδέ μια άλλη συνεργασία με άλλο σύλλογο ισχύει.

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ θα συνεχίσει να παραχωρεί και μόνο, τις αθλητικές του εγκαταστάσεις για τις ανάγκες και την λειτουργία του ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου