Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Προσφυγή στο CAS

Να εξαντλήσει κάθε νομικό περιθώριο είναι αποφασισμένη η Κόρινθος η οποία αναμένεται να προσφύγει στο CAS για την υπόθεση του υποβιβασμού όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Στα αγωνιστικά, παίκτης της Κορίνθου είναι ο τερματοφύλακας Σουμουλίδης Νίκος ενώ ενδιαφέρεται και για τους Λουμπαρδέα και Ντόμα.




Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Εξαντλώντας όλα τα νομικά περιθώρια, η ΠΑΕ πήρε το σκεπτικό της αποφάσεις της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και ετοιμάζεται με νέα νομικά επιχειρήματα του νέου Π.Κ. να προσφύγει στο Διαιτητικό Εφετείο και στο CAS.

Παίκτης της Κορίνθου είναι από σήμερα ο 29χρονος γκολκίπερΣουμουλίδης Νίκος, με μεγάλη θητεία σε Παναχαική , Ρόδο, Εργοτέλη, Καβάλα.
Μετά την υπογραφή ο παίκτης δήλωσε «ήταν πρόκληση για μένα η πρόταση της Κορίνθου , γι΄ αυτό υπέγραψα αμέσως».

Την Δευτέρα 19/09/2011 και ώρα 12:00 στα γραφεία του συλλόγου θα δώσει συνέντευξη τύπου ο νέος Τεχνικός Διευθυντής κ. Πέτρος Καραβίτης με θέματα που αφορούν την ομάδα. Το ρόστερ θα συμπληρωθεί με ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές».

Εν τω μεταξύ, "σφήνα" στη μεταγραφή του Πελέκη στη Ρόδο θέλησε να μπει η "Μπάρτσα", η οποία ενδιαφέρεται και για τους Λουμπαρδέα και Ντόμα. Ο Πελέκης πάντως έκλεισε στα "ελάφια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου