Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σενάρια για Football League

Το ενδεχόμενο να παίξει την προσεχή αγωνιστική περίοδο στη Β’ Εθνική αλλάζει τα πλάνα της διοίκησης της ΠΑΕ Πλατανιάς κυρίως σε ότι έχει να κάνει την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι της χανιώτικης ομάδας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο χρήσης του Δημοτικού Σταδίου των Περιβολίων, το οποίο είναι και το μοναδικό γήπεδο του Νομού το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις για τη Φούτμπολ Λιγκ.


Το ενδεχόμενο αυτό βέβαια, πιθανότατα να δημιουργήσει πρόβλημα στον χλοοτάπητα του γηπέδου καθώς το συγκεκριμένο στάδιο το χρησιμοποιεί τόσο ο ΑΟΧ όσο και η τοπική ομάδα των Περιβολίων συνεπώς θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση επί του θέματος.

Στον Πλατανιά πάντως εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν προσωρινά τα Περιβόλια μέχρι να γίνουν στο γήπεδο του Μάλεμε οι απαραίτητες αναπλάσεις ώστε να μπορεί να φιλοξενηθεί εκεί αγώνας της Β’ Εθνικής. Αναπλάσεις όμως που έχουν και κόστος και θέλουν και χρόνο, όπως είναι η δημιουργία μιας ακόμα κερκίδας, η δημιουργία αίθουσας τύπου αλλά και νέων αποδυτηρίων.

Προς το παρόν όλα τα παραπάνω εξετάζονται σε φιλολογικό επίπεδο αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει αντίδραση και από την ΠΑΕ ΑΟΧ που έχει δηλώσει ως πρώτη έδρα τα Περιβόλια για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

athleticradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου