Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Α' Κατηγορία: Άλμπατρος Κόρφου - Π.Α.Ο. Λουτράκι 0 - 5

Εύκολο τελικά αποδείχθηκε το παιχνίδι του Σαββάτου με τουςΆλμπατρος Κόρφου και ευκαιρίας δοθείσης ο κ. Νούλας  έδωσε την ευκαιρία σε νέους παίκτες να δείξουν τις δυνατότητές τους.

Στο 1ʼ  κιόλας λεπτό ο Αποστολάκης σούταρε δυνατά πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα  και ο επερχόμενος Αντωνίου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ασθενή απόκρουση.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό την παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή , δεν την πρόλαβε ο Αντωνίου και η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 6΄ ο Αντωνίου θα σεντράρει από δεξιά και το μονοκόματο σουτ του Χρυσαφίδη θα φύγει άουτ.
Στο 8ʼ  ύστερα από χτύπημα φάουλ του Αποστολάκη, ο Αντωνίου έπιασε την κεφαλιʼα και την έστειλε πάνω στον τερματοφύλακα.
Στο 23ʼ  διπλή ευκαιρία όταν μετά από ασίστ του Καλά, ο Αποστολάκης βρέθηκε πρόσωπο με το τέρμα και το σουτ που επιχείρησε πήγε πάνω στον τερματοφύλακα ο οποίος έδιωξε προσωρινά και ο Αντωνίου που ήταν κοντά στην φάση δεν μπόρεσε να πλασάρει.
Στο 27΄ ο Χρυσαφίδης θα γυρίσει όμορφα στον Γεώργα μέσα στην μικρή περιοχή, και το σουτ του τελευταίου θα φύγει ελάχιστα άουτ.
Δεν θα συμβεί όμως το ίδιο και στο 32 ο Γκαρμοίρης θα εξαπολύσει  ένα δυνατό σουτ από περίπου 40 μέτρα και η μπάλα θα καταλήξει γκολ.
Στο 29΄ μακρινό σουτ του Αποστολάκη έξω από την μεγάλη περιοχή, θα φύγει ελάχιστα άουτ.
Στο 40 υπέροχη ενέργεια του Μαυρέλη και του σουτ που επιχείρησε κόπηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς των Άλμπατρος.
Στο 2ο ημίχρονο η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε, με τους οράνιε να βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση.
Στο 43΄ ένα σλάλομ που ξεκίνησε ο Αποστολάκης πλαγιοκόπησε την άμυνα των γηπεδούχων από αριστερά, στην κατάλληλη στιγμή θα κόψει την μπάλα στον Αντωνίου και αυτός με την σειρά του θα την πασάρει στον Γεώργα που θα πλασάρει στο άδειο τέρμα κάνοντας το 0-2
Στο 49ʼ  γύρισμα του Αντωνίου προς το τέρμα θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των αντιπάλων.
Και πάλι ο Γεώργας στο 59΄ θα γυρίσει πάλι όμορφα μέσα στην μικρή περιοχή θα βρει τον Αντωνίου και αυτός με την σειρά του θα πλασάρει κάνοντας το 0-4.
Στο 55΄ ο Γεωργάς ελίχθηκε όμορφα μέσα στην μικρή περιοχή των αντιπάλων, θα βγάλει αριστερά τον Αποστολάκη και αυτός από πολύ πλάγια θέση θα στείλει την μπάλα στην απέναντι μεριά της αντίπαλης εστίας και θα κάνει το 0-3
Στο 61΄ διπλή αλλαγή για τους οράνιε ο Ανδρεατίδης θα περάσει στον αγώνα στην θέση του Νούλα και ο Γιαννακούλης στην θέση του Αποστολάκη.
Στο 76΄ ο Γεώργας θα αποχωρήσει και την θέση του θα πάρει ο Παυλάτος.
Το τελικό 0-5 θα το σημειώσει ο βενιαμίν των οράνιε Θανάσης Καλάς, όταν ύστερα από έξοχη πάσα μέσα στην μικρή περιοχή ο Χρυσαφίδης θα τραβήξει πάνω του όλη την άμυνα και θα βρει τον μικρό, που από το ύψος του πέναλτι θα πλασάρει ψύχραιμα και θα χριστεί σκόρερ.
Κίτρινες κάρτες για τον ΑΟΛ δέχθηκαν οι Καλάς, Σέγγας, Γεώργας.




Άλπατρος Κόρφου
Π.Α.Ο Λουτράκι
Μπότσαρης
Παναγιωτόπουλος Χάρης
Κλέττας
Σέγγας Παναγιώτης
Σπάθης
Γκαρμοίρης Κώστας
Καποκάκης
Νούλας Γιώργος
Σταθογιανόπουλος
Μαυρέλης Δημήτρης
Ζαφειρόπουλος Α.
Κρίκας Γρηγόρης
Κουράκος
Αντωνίου Κώστας
Μουρατίδης Α.
Αποστολάκης Κώστας
Μουρατίδης Ι.
Χρυσαφίδης Μίμης
Νομικός
Γεώργας Σωτήρης
Αράπογλου Αντ.
Καλλάς Θανάσης
Αναπληρωματικοί
Αναπληρωματικοί
Μπέκος
Μίχας Γιάννης
Αράπογλου Αναστ.
Τσατσόπουλος Δημήτρης
Αλεξανδρής
Ανδρεατίδης Πάνος
Λαυκιώτης
Κορδώσης Φώτης
Κατσανέας
Γιαννακούλης Θανάσης
Σταθογιαννόπουλος
Πανταζής Παντελής
Τούσουλης
Παυλάτος Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου