Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Δ' Εθνική: Στην τελική ευθεία για τις συμμετοχές


Μετά από τα όσα απίστευτα έχουν διαδραματιστεί στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες, ίσως οι περισσότεροι να θεωρήσουν ότι πρόκειται για ακόμη μία κακόγουστη φάρσα, όπως εκείνη που παραβάλλεται στην ιστορία με τους λύκους που θα κατασπάραζαν τα πρόβατα, σύμφωνα με τον... ψεύτη της υπόθεσης. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι η καταληκτική, αναφορικά με τον καταρτισμό των ομίλων και τις ομάδες που θα συμπεριληφθούν σε αυτούς.



Ηδη οι περισσότερες από αυτές, των οποίων οι υποθέσεις ήταν ανοιχτές, έχουν δηλώσει συμμετοχή στη φετινή Δ' Εθνική, με τις εκκρεμότητες να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Σήμερα εξέπνευσε η επίσημη προθεσμία που είχε δώσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος, εντός της οποίας κατέθεσαν τα απαραίτητα έγγραφα ο Εθνικός, ο Ιωνικός και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από την Ομοσπονδία, συμμετοχή έχει δηλώσει, σε προφορικό επίπεδο, η Καβάλα, ενώ τόσο ο Ηρακλής όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου έχουν ζητήσει διορία μέχρι το τέλος της εβδομάδας, περιμένοντας έστω και την τελευταία στιγμή το... θαύμα της συμμετοχής τους στις επαγγελματικές κατηγορίες! Από εκεί και πέρα, ο ΑΟ Τρικάλων κατέθεσε το ποσό που αντιστοιχεί στο παράβολο συμμετοχής (500 ευρώ), ωστόσο δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο ακόμη με τα συνοδευτικά έγγραφα.



ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Η... ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ!
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης ιστοσελίδας www.sportsarta.gr, ο Ναυπακτιακός Αστέρας δήλωσε συμμετοχή και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Δ' Εθνική, αν και έχει δώσει ήδη τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, στης οποίας την κορυφή βρίσκεται με 4 νίκες και 12 βαθμούς!


ΤΟ... ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ!
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Ασπρόπυργου, για τη συμμετοχή του οποίου καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες από τον Δήμαρχο της πόλης, Νικόλα Μελετίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί ο σχετικός φάκελος, ωστόσο φαντάζει ως το πλέον πιθανό ενδεχόμενο η παρουσία του στη Δ' Εθνική. Αντιθέτως, εξακολουθεί και αγνοείται η... τύχη του Εορδαϊκού, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε απουσία του από τα πρωταθλήματα της φετινής χρονιάς. Τέλος, αναφορικά με τον Παναιγιάλειο, οι άνθρωποι του 'μελανόλευκου' συλλόγου ευελπιστούν ακόμη ότι θα επέλθει δικαίωση, που θα σημάνει επιστροφή της ομάδας στη Football league II, παρά το γεγονός ότι φέρονται να έχουν δρομολογήσει τις ενέργειες για συμμετοχή και στη Δ' Εθνική. Το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η νέα συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος, όπου θα μπουν σε μία τάξη όλα τα δεδομένα.


periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου