Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

FOOTBALL LEAGUE 2: Με δυο ομίλους

Σε μια... σειρά φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να μπαίνουν όλα τα ζητήματα που εκκρεμούσαν και εμπόδιζαν την έναρξη των πρωταθλημάτων. Κάτι ανάλογο ίσχυε και με τη διοργάνωση του πρωταθλήματος της Football League 2.

Η σέντρα για τη νέα σεζόν αναμένεται να γίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 6 Νοεμβρίου ενώ η κλήρωση δρομολογείται για την επόμενη Δευτέρα στις 30 Οκτωβρίου.



Οσο για τη δομή που θα έχει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να περιμένουμε μήπως προκύψουν ανατροπές αναφορικά με τις αποφάσεις που εκκρεμούν ακόμα για τις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων αλλά όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων με τη συμμετοχή σαφώς λιγότερων ομάδων (10-11 στον αριθμό σε κάθε όμιλο) σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Πάντως, θα πρέπει να πούμε ότι το Δ.Σ. της Football League που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα αναλώθηκε ως επί το πλείστον σε ζητήματα που αφορούσαν τη B' Eθνική και την έναρξη του πρωταθλήματος στις 30/10 και γι αυτό δεν προέκυψε επίσημη ενημέρωση για την έναρξη της Γ' Εθνικής.



golden3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου