Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Δ' Εθνική: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 στις 13/11/2011 για την 2η αγωνιστική.



Η Κόρινθος στην πρεμιέρα της για το φετινό πρωτάθλημα αφού η αναμέτρηση με τον Πόρο για την 1η αγωνιστική αναβλήθηκε φιλοξενεί τον Μανδραϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η "Μπάρτσα" θέλει να ξεκινήσει τις φετινές τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με το δεξί μπροστά στον κόσμο της απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος δεν θα είναι εύκολος αφού έχει τους ίδιους στόχους. Να θυμίσουμε πως ύστερα από απόφαση της διοίκησης και του μεγαλομετόχου της ομάδας, Π. Μπεθάνη, το παιχνίδι θα έχει δωρεάν είσοδο για όλους. Διαιτητές της αναμέτρησης  θα είναι ο Κος Ευαγγέλου με βοηθούς τους Νακόπουλος και Χαρίτος της ΕΠΣ Αθηνών.


Η άλλη ομάδα της Κορινθίας, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ταξιδεύει στον Ασπρόπυργο όπου φιλοξενείται από την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Ασπροπύργου αποφάσισε να κατέβει να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα μέσα στην εβδομάδα και αν σαν όνομα φαντάζει δύσκολος αντίπαλος λογικά δεν θα δυσκολευτεί τον Ατρόμητος ο οποίος θα κάνει το 2 στα 2. Διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης θα είναι ο Κος Διαγγελάκης με βοηθούς τους Δουλγεράκης και Κρετσίμος της ΕΠΣ Αν. Αττικής.


Αναλυτικά οι υπόλοιποι ορισμοί:



Πανναυπλιακός-ΠόροςΑνούσος, Παλαμίδας, Μήτρης (Λακωνίας)
Λουκίσια-ΘήβαΖαραβίνος, Σαμοΐλης, Γουρνάκης (Αθηνών)
Δάφνη Ερυθρών-ΧαλκίδαΓαβρίλης, Νάρης, Χαλιάσος (Αθηνών)
Κόρινθος-ΜανδραϊκόςΕυαγγέλου, Νακόπουλος, Χαρίτος (Αθηνών)
Ασπρόπυργος-Ατρόμητος ΧιλιομοδίουΔιαγγελάκης, Δουλγεράκης, Κρετσίμος (Αν. Αττικής)
Ενωση Ασπρα Σπίτια -ΑΕ ΕρμιονίδαςΨύχουλας, Πριόνας, Γκούσαρη (Εύβοιας)
ΑΟ Κύμης-ΠαναργειακόςΜιχαηλίδης, Λιανός, Σέμος (Βοιωτίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου