Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Γ' Κατηγορία Κορινθίας: Με τοπικό ντέρμπι η 3η αγωνιστική στο πρώτο όμιλο


Με το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Σοφικού '05 και ΑΟ Αλμυρής να δεσπόζει στο πρόγραμμα για την 3η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα για τον πρώτο όμιλο της Γ' κατηγορίας Κορινθίας.




Στο Σοφικό λοιπόν το Σοφικό '05 υποδέχεται την Αλμυρή. Η ομάδα του Σοφικού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς να έχει πάρει ακόμα κάποιο βαθμό σε αντίθεση με την ομάδα της Αλμυρής η οποία μετά την εντυπωσιακή της επιστροφή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα έχει πετύχει το 2 στα 2 παραμένοντας πρώτη στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Όλα δείχνουν Αλμυρή ωστόσο επειδή πρόκειται γαι τοπικό ντέρμπι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.


Στο γήπεδο των Ισθμίων ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης υποδέχεται τα Νέα Αστέρια Λουτρακίου. Αμφότεροι και οι δύο θέλουν την νίκη με την ομάδα του Λουτρακίου να έχει πεσμένο το ηθικό μετά την ήττα στα χαρτιά της αναμέτρησης με την Αλμυρή.


Άγιος Γεώργιος και Αστέρας Κορίνθου διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία αναμέτρηση για την 2η θέση. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες μαζί με τον Ποσειδών και το Φωκά Αρχαίων Κλεωνών και θέλουν την νίκη για να ξεφύγουν.


Στην Αρχαίες Κλεωνές ο Φωκάς υποδέχεται τον Ολυμπιακό Κορίνθου και με τους δύο να θέλουν την νίκη για ξεχωριστούς λόγους ενώ τέλος το Ελάφι Εξαμιλίων υποδέχονται το Αία Αγιονορίου.


Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 10.45 εκτός από την αναμέτρηση του Αγίου Γεωργίου με τον Αστέρα Κορίνθου που θα ξεκινήσει στις 12.00.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:



Άγιος Γεώργιος – Αστέρας Κορίνθου 12.00
Ποσειδών Κυράς Βρύσης – Νέα Αστέρια Λουτρακίου
Ελάφι Εξαμιλίων – Αίας Αγιονορίου
Σοφικο ’05 – ΑΟ Αλμυρής
Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών – Ολυμπιακός Κορίνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου