Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Δ' Εθνική: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής


Οι «τριπλέτες» στον 7ο όμιλοΤην Τετάρτη (23/11) ορίστηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές για τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου.

Η Κόρινθος υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου την Κύμη. Η "Μπάρτσα" η οποία θέλει να κάνει το 3 στα 3 αντυμετωπίζει την Κύμη η οποία προέρχεται από την πρώτη της νίκη για φέτος και θα έχει αρκετούς φιλάθλους στο πλευρό της. Οι Κορίνθιοι μπορεί να μπήκαν σε νέους οικονομικούς μπελάδες οι οποίοι σχετίζονται για ακόμα μία φορά με το παρελθόν της θέλουν να πάρουν την νίκη σε ένα γεμάτο γήπεδο αφού η είσοδος θα είναι ελεύθερη και να ταξιδέψουν την Τετάρτη με το το απόλυτο στον Πόρο για το εξ αναβολής παιχνίδι με την τοπική ομάδα για να επιδιώξουν την άνοδο τους στην κορυφή. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο κος Γκριτζέπης Γ. με βοηθούς τους Γκριτζέπης Κ. και Ζήσης της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα την περασμένη αγωνιστική φιλοξενείται στην Θήβα από την τοπική ομάδα. Δύσκολη αναμέτρηση για τους Χιλιομοδιώτες η οποίοι θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα της περασμένης αγωνιστικής και να επιστρέψουν στις νίκες. Βέβαια προβληματισμός επικρατεί στην ομάδα αφού σύμφωνα με πληροφορίες όλοι τα έχουν με τον τερματοφύλακα της ομάδας ο κατά κατα πάσα πιθανότητα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αποτελέσει παρελθόν με τους Χιλιομοδιώτες να βγαίνουν στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του. Διαιτιτικό τρίο της αναμέτρησης θα είναι ο κος Τζοβάρας με βοηθούς τους Καραγιάννης και Μπούνος της ΕΠΣ Φωκίδας.
Αναλυτικά:
Πόρος-ΑΕ Ερμιονίδας
Κοσικίδης, Κουντουρέλλης, Μπαμπάς (Αθηνών)
Θήβα-Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Τζοβάρας, Καραγιάννης, Μπούνος (Φωκίδας)
Ασπρα Σπίτια-Μανδραϊκός
Τάσσης, Σαμόλης, Πασπάτης (Αθηνών)
Λουκίσια-Παναργειακός
Σχίζας, Βασιλάκης, Δεληθοδωρής (Αθηνών)
Πανναυπλιακός-Χαλκίδα
Παπαδόπουλος, Γασπαρινάτου, Θεοφανόπουλος (Αχαΐας)
Ασπρόπυργος-Δάφνη Ερυθρών
Αλυμάρας, Καραμπέκιος, Νικόπουλος (Αθηνών)
Κόρινθος-Κύμη
Γκριτζέπης Γ., Γκριτζέπης Κ., Ζήσης (Αρκαδίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου