Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Δ' Εθνική: Ειδήσεις από τον 7ο όμιλο...στα πεταχτά

Πόρος
Η εξήγηση του Κλάδη


Ο Κώστας Κλάδης από την Τετάρτη, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πόρου. Ο ίδιος εξήγησε πως προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να αφήσει την πόλη της Καλαμάτας και να συνεχίσει στον Πόρο. Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές για τη σύντομη συνεργασία μας. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να φύγω μακριά από την Καλαμάτα που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και για το λόγο αυτό χωρίσαμε φιλικά με τον Πόρο. Εύχομαι στην ομάδα να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της.



Η διοίκηση του Πόρου έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες εξεύρεσης του αντικαταστάτη του Κλάδη, βρισκόμενη σε επαφές με αρκετούς τεχνικούς, ωστόσο δεν βιάζεται να συμφωνήσει με κάποιον καθώς θέλει να κάνει την σωστή επιλογή.


 Μανδραϊκός
Πρώτο κρας τεστ


Ο Μανδραϊκός είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Μάνδρας αν και νεοφώτιστη έχει ενισχυθεί σημαντικά και στην πρεμιέρα πήρε το πρώτο τρίποντο με αντίπαλο τη Δάφνη Ερυθρών. Πλέον η προσοχή όλων έχει στραφεί στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Κόρινθο στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής. Σαφώς ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας, το πρώτο για το πρωτάθλημα, ματς για την ομάδα της Δυτικής Αττικής που θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων της στον αγώνα της Κυριακής στην Κόρινθο.


Ασπρόπυργος
Κανονικά στη Δ' Εθνική

Στον 7ο όμιλο της Δ' Εθνικής θα συμμετάσχει κανονικά από εδώ και πέρα ο Ασπρόπυργος, όπως αποφάσισε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Χριστοφιλόπουλος, μαζί με τον δήμαρχο, Νίκο Μελετίου.
Σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες αποφάσισαν να επιστρέψει η ομάδα στο πρωτάθλημα, με παιδιά από την περιοχή του Ασπροπύργου. Προπονητής ανέλαβε ο Πάρης Λιάκος, ενώ την Κυριακή η ομάδα θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου