Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Ατρόμητος...8 αστέρων

Με το επιβλητικό 0 - 8 νίκησε σήμερα ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου τον Ασπρόπυργο στον Ασπρόπυργο. Η ομάδα του Χιλιομοδίου πέρασε σαν...σίφουνας μην αφήνοντας περιθώρια στον Ασπρόπυργο για κάτι καλύτερο. Μάλιστα πολύ φίλοι του Ασπρόπυργου είπαν πως τελικά θα ήταν καλύτερο να μην κατέβαινε ούτε αυτή την αγωνιστική να αγωνιστεί η ομάδα όπως έκανε στο πρώτο παιχνίδι.


Το τελικό σκορ τα λέει όλα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση του παιχνιδιού αφού η αναμέτρηση είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον για την ομάδα της Κορινθίας.



Το σκορ λοιπόν άνοιξε πολύ νωρίς βάζοντας στην θέση οδηγού τον Ατρόμητο. Στο 12' ο Κουσκουνάς έκανε το 0 - 1 στο πρώτο από τα τρία προσωπικά τέρματα που σημείωσε στην αναμέτρηση.


Το 0 - 2 δεν άργησε να έρθει με τον Μυργιώτη να το πετυχαίνει στο 20' ενώ στο 36' και στο 39' ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δίχτυ του σκορ στο 0 - 4 πετυχαίνοντας παράλληλα χατ - τρικ. Το 0 - 4 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη και ενώ όλοι περίμεναν πως ο Ατρόμητος θα κατέβαζε στροφές για να διαφυλάξει τις δυνάμεις ήρθε το 0 - 5 με σκόρερ τον Κουσκουνά και πάλι στο 56'. Στο 75' και στο 85' ήταν η σειρά του Τσουμάνη να πετύχει δύο γκολ και να εκτινάξει το δίχτυ του σκορ στο 0 - 7. Το τελικό 0 - 8 το πέτυχε ο Κουσκουνάς πετυχαίνοντας παράλληλα χατ - τρικ μετά τον Μυργιώτη.


Συνθέσεις:



ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Tσίγκος, Αντωνιαδης (57' Λακάι),Φραγκόπουλος, Ζαγκλής, Βράντζας,Μαυρίδης, Καμμενίδης, (25' Μουζάκας), Πεΐδης, Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Σημαιοφωρίδης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης , Μαστρογιαννόπουλος , Παπαϊωάννου, Βλάσσης (46'Τσαούσης), Παππάς, Κορδαλής, Πανακούλιας, Κριαράς, Ξύδης (46' Ιατρόπουλος) Κουσκουνάς, Μυργιώτης (46' Τσουμάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου