Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Κόρινθος: Το νέο ΔΣ


Σελίδα γυρίζει η Κόρινθος για να καταφέρει να επιστρέψει εκεί που πραγματικά της αξίζει. Νέο ΔΣ το οποίο όλοι ελπίζουμε πως θα οδηγήσει την ομάδα ψιλά.

Πρόεδρος είναι ο Μπεθάνης, ενώ τις θέσεις των δύο αντιπροέδρων πήραν ο αδελφός του Δημήτρης και ο Μάριος Σταματάκης.


Πλην του αδελφού του, νέα πρόσωπα είναι ο στενός του φίλος και πρώην πρόεδρος του Χαϊδαρίου, Τάσος Χατζής και ο Πέτρος Καραβίτης, που έχει και το πόστο του τεχνικού διευθυντή, καθώς και ο Δημήτρης Οικονόμου. Από το προηγούμενο Δ.Σ. παρέμειναν ακόμη οι Πιέτρης, Γεώργαρης και Φιλιππακόπουλος.


«Η διοίκηση είναι αυστηρά μεταβατική. Όλοι, παλιοί και νέοι θα κριθούν αυστηρά και τον Φεβρουάριο θα κάνουμε ταμείο. Τώρα δεν υπήρχε ο χρόνος να γίνει γενική συνέλευση, κάτι που θα γίνει τον Φεβρουάριο. Θέλουμε κι άλλα νέα πρόσωπα, ανθρώπους απ’ την Κόρινθο που αγαπούν την ομάδα»

«Θέλω να είναι η Κόρινθος η πιο καθαρή ομάδα της Ελλάδας. Η ομάδα θα λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια και στο τέλος κάθε σεζόν ο κόσμος θα ενημερώνεται αναλυτικά για το οικονομικό και για τα υπόλοιπα θέματα».

Ο νέος πρόεδρος τόνισε ακόμη πως θα προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή προπονητικού κέντρου, ενώ στόχος είναι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, καθώς και να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο.

Γενικός αρχηγός ο Λαμπρινός

Μια από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης ήταν η τοποθέτηση του Παναγιώτη Λαμπρινού στο πόστο του γενικού αρχηγού. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής κλήθηκε από τον Μπεθάνη να προσφέρει τις υπηρεσίες του και δεν αρνήθηκε την πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου