Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Α' κατηγορία Κορινθίας: Τα εύκολα, δύσκολα έκανε ο ΠΑΟΛ


ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 3 - 1
Όταν κάνεις τα εύκολα δύσκολα, συνήθως χάνεις. Αυτός είναι ένας βασικός κανόνας του ποδοσφαίρου, ο οποίος δεν αναφέρεται σε χαμένες ευκαιρίες, αλλά στην ουσία, που είναι το γκολ.
Οι οράνιε, όπως σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια, είχαν την κυριαρχία και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα των γηπεδούχων, αλλά τους έλειψε κάτι βασικό. Η ουσία.
 Αυτό είχε σήμερα ο ψυχωμένος Ηρακλής, ο οποίος δε συγχώρησε τα ατομικά λάθη των παικτών των οράνιε και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις λιγοστές ευκαιρίες που του δόθηκαν για να φτάσει στη νίκη. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους οράνιε να είναι επιθετικοί και να αναζητούν το γρήγορο γκολ.

Στο 4ο λεπτό, ο Αποστολάκης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, σούταρε για να μπλοκάρει ο Καζής στη δεξιά του γωνία.
Στο 11ο λεπτό, αντικαταστάθηκε ο Σέγγας με τον νεαρό Τσατσόπουλο λόγω τραυματισμού.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, πάλι ο Αποστολάκης, με ωραία ατομική προσπάθεια από τα πλάγια, έκανε το γύρισμα στον Χρυσαφίδη, που από το ύψος της μικρής περιοχής, δε βρήκε όπως ήθελε τη μπάλα και πλάσαρε άουτ.
Στο 24ο λεπτό, οι γηπεδούχοι στην πρώτη απειλητική προσπάθειά τους στην εστία του Παναγιωτόπουλου κέρδισαν ένα φάουλ έξω από το ημικύκλιο της περιοχής. Ο Παινέσης Αλ. ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου.
Το γκολ το οποίο σημειώθηκε ενάντια στη ροή του αγώνα μούδιασε τους οράνιε, κάτι που παραλίγο να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι στο 34ο λεπτό. Οι Μίχας και Κρίκας δεν συνεννοήθηκαν σωστά έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Καρσιώτη που έφυγε μόνος του απέναντι στον Παναγιωτόπουλο, με τον τερματοφύλακα των οράνιε να πέφτει στα πόδια του και με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 40ο λεπτό, ο Τσατσόπουλος ξέφυγε από τα πλάγια και έκανε την παράλληλη σέντρα με τον Χρυσαφίδη να πλασάρει και η μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καζή.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Παινέσης Αλ. εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ με τον Παναγιωτόπουλο να αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού και η μπάλα να απομακρύνεται από τον Κρίκα.
Στο 50ο λεπτό, μετά από βαθιά μπαλιά, ο Δημαράκης με το κεφάλι έξω από την περιοχή δεν θα καταφέρει να διώξει, η μπάλα κατέληξε στο ύψος του πέναλτι, στον Καλύβα, ο οποίος πριν γίνει επικίνδυνος, ανακόπηκε από τον Τσατσόπουλο.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αντωνίου θα κάνει το γύρισμα από τα πλάγια, η μπάλα θα περάσει από το πρώτο δοκάρι και τα πόδια των Χρυσαφίδη και Νούλα, με τον  Μίχα εντελώς αμαρκάριστο σε απόσταση δύο μέτρων από τη γραμμή του τέρματος, να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια.
Αφού δεν έγινε λοιπόν το 1 - 1, ήρθε το 2 - 0. Στο 60ο λεπτό, όταν ο Σουλιώτης βρήκε μέσα στην περιοχή τον Καλύβα, που με πλασέ νίκησε τον Παναγιωτόπουλο.
Στο επόμενο λεπτό, οι Τσουμάνης και Μίχας συνεργάστηκαν άψογα έξω από την περιοχή, με το σουτ του τελευταίου να ανακόπτεται από τον Καζή που έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε.
Στο 64ο λεπτό, η σέντρα-σουτ του Μαυρέλη κατέληξε στον Χρυσαφίδη, που με ανάποδο ψαλίδι, προσπάθησε να νικήσει τον Καζή. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων όμως, ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.
Στο 70ο λεπτό, οι Χρυσαφίδης και Μίχας "έκρυψαν" τη μπάλα, με τον δεύτερο να βγαίνει απέναντι από τον Καζή, να προσποιείται και σχεδόν να μπαίνει με τη μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει σε 2 - 1.
Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έχουμε ένα συγκλονιστικό τελευταίο 20λεπτο στο παιχνίδι, στο 72ο λεπτό, οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν ένα φάουλ από το χώρο του κέντρου, ο Καλύβας πήρε την πρώτη κεφαλιά μέσα στην περιοχή των οράνιε και τροφοδότησε τον Σιαμπάνη, ο οποίος αν και χρειάστηκε να κοντρολάρει τη μπάλα δύο φορές, δε συγχώρεσε την αδράνεια των δύο κεντρικών αμυντικών των οράνιε και σούταρε για να διαμορφώσει το 3 - 1.
Στο 73ο λεπτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους ο Δωροβίνης μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μίχα.
Στο 80ο λεπτό, ο Τσατσόπουλος θα σεντράρει με τον Αντωνίου εξ'επαφής, από το ύψος της μικρής περιοχής, να στέλνει με το κεφάλι τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καζή.
Στο 81ο λεπτό, το φάουλ του Αποστολάκη, με τον Τσουμάνη αυτή τη φορά, πάλι με κεφαλιά εξ'επαφής, να στέλνει τη μπάλα άουτ.
Στο 86ο λεπτό, ο Αποστολάκης με ατομική προσπάθεια, θα μπει μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του Καζή.
Στο 87ο λεπτό, ο Τσουμάνης θα σεντράρει με τον Χρυσαφίδη αυτή τη φορά από το ύψος της μικρής περιοχής να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 88ο λεπτό, οι οράνιε ζήτησαν πέναλτι όταν σε διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Σουλιώτη και Μίχα ο νεαρός αμυντικός των γηπεδούχων έσπρωξε τον μεσοεπιθετικό των οράνιε.
Στο 89ο λεπτό, θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω αντικανονικού μαρκαρίσματος στον Καζή ο Αποστολάκης.

Στο 91ο λεπτό, η άμυνα των γηπεδούχων σε κατάσταση πολιορκίας, θα απομακρύνει τα διαδοχικά σουτ των Τσουμάνη, Μαυρέλη και Μίχα.
Τέλος, στο 93ο λεπτό, ο Αντωνίου από τη γωνία της μικρής περιοχής θα σουτάρει άουτ, στην τελευταία φάση του αγώνα.
Σκόρερς
24 Παινέσης Αλ.
60 Καλύβας
Γιάννης Μίχας (70)
72 Σιαμπάνης
 Συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ :Καζής, Σουλιώτης, Νούλας (75' Τσιφιλιτάκος), Κουρούμπαλης, Δωροβίνης, Παινέσης Αθ., Καλύβας (86' Μεταξάς), Καρσιώτης, Γκαλέκος (46' Σιαμπάνης), Παινέσης Αλ., Μέμικο
Αναπληρωματικοί : Τσιφιλιτάκος, Κεφαλάς Ι., Σιαμπάνης, Ελοκρανταμινέμ, Ποτήρης, Μεταξάς, Κεφαλάς Α.
Κίτρινες Κάρτες:
33 Καλύβας, 44 Δωροβίνης, 53 Καζής, 58 Νούλας, 76 Κουρούμπαλης, 77 Παινέσης Αλ.
Κόκκινες Κάρτες:
73 Δωροβίνης

Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ : Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γκαρμίρης (52' Τσουμάνης), Γιάννης Μίχας, Γιάννης Δημαρακης, Κώστας Αντωνίου, Παναγιώτης Σέγγας (11' Τσατσόπουλος), Δημήτρης Μαυρέλης, Παντελής Πανταζής (71' Πανταζής), Κώστας Αποστολάκης, Γρηγόρης Κρίκας, Δημήτρης Χρυσαφίδης
Αναπληρωματικοί : Παναγιώτης Ανδρεατίδης, Δημήτρης Νικολόπουλος, Δημήτρης Τσατσόπουλος, Θανάσης Γιαννακούλης, Θανάσης Καλλάς, Σωτήρης Γεώργας, Γιώργος Τσουμάνης
Κίτρινες Κάρτες:
Γιάννης Δημαρακης (23), Κώστας Αντωνίου (47), Κώστας Αποστολάκης (61), Δημήτρης Μαυρέλης (77)
Κόκκινες Κάρτες:
Κώστας Αποστολάκης (89)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου