Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Γ' κατηγορία Κορινθίας: Να συνεχίσει το απόλυτο θέλει ο ΑΟ Αλμυρής στο πρώτο όμιλο


Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί θέλει η Αλμυρή στην 4η αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο της Γ' κατηγορίας Κορινθίας. Η ομάδα της Αλμυρής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση φέτος έχοντας πετύχει το 3 στα 3 χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ.




Στην Αλμυρή λοιπόν ο τοπικός ΑΟ υποδέχεται τον Ποσειδών Κυρα Βρύσης σε μία αναμέτρηση στην οποία η γηπεδούχοι θέλουν μόνο την νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.


Στο Λουτράκι τα Νέα Αστέρια Λουτρακίου υποδέχονται τον Φωκά με την ομάδα των Αρχαίων Κλεωνών αν θέλει μόνο την νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής και να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα του πρωτοπόρου για να πιάσει κορυφή.


Ο Άγιος Γεώργιος υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας Σοφικό '05 με τους γηπεδούχους λογικά να μην έχουν πρόβλημα απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει ακόμα βαθμό.


Επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή του Αστέρα Κορίνθου με το Ελάφι Εξαμιλίων ενώ ο Αίας Αγιονορίου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Κορίνθου με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες με 1 βαθμό στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.


Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 10.45.


Το πρόγραμμα:



Νέα Αστέρια Λουτρακίου – Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών
Αίας Αγιονορίου – Ολυμπιακός Κορίνθου
Αστέρας Κορίνθου – Ελάφι Εξαμιλίων
ΑΟ Αλμυρής – Ποσειδών Κυράς Βρύσης
Άγιος Γεώργιος – Σοφικο ‘05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου