Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Ήττα και στην Θήβα

Image DetailΘήβα - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 3 - 2

Την δεύτερη του ήττα γνώρισε σήμερα ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου αυτή την φορά από την Θήβα στην Θήβα με 3 - 2. Η ομάδα του Χιλιομοδίου είχε την δυνατότητα να πάρει την νίκη σε μία δύσκολη έδρα αλλά δεν τα κατάφερε αν και οι γηπεδούχοι έπαιζαν από πολύ νωρίς με 10 παίκτες.



Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ καλά για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 2' άνοιξαν το σκορ με τον Χατζάκη, ωστόσο αρκετά νωρίς, στο 24’, έμειναν με 10 παίκτες, ύστερα από την αποβολή του Ευθυμίου με απευθείας κόκκινη. Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, εκμεταλλευόμενος την αποβολή, αντέδρασε και στο 27’ ισοφάρισε με τον Τσουμάνη, ενώ βρέθηκε να προηγείται στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 44’ ο Βλάσσης διαμόρφωσε το 1-2 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος η αλλαγή του Παναγιωτόπουλου στη θέση του Νταλάκα αποδείχτηκε «χρυσή», αφού ο ποδοσφαιριστής της Θήβας μόλις σε δύο λεπτά σκόραρε δύο φορές, στο 66’ από την θέση του πέναλτι ισοφάρισε για την ομάδα του και στο 67’ έκανε την ανατροπή χαρίζοντας μία πολύτικη νίκη στους Θηβαίους κάνοντας το τελικό 3 - 2.


Συνθέσεις:



ΘΗΒΑ: Δράμπαλης, Σταματέας, Φέκας, Καρύδης, Ευθυμίου, Τσέλος, Κοζαράκης (80' Μαντάς), Χατζάκης, Γκαράνης (90' Ανυφαντής), Κοτσαλάς, Νταλάκας (65' Παναγιωτόπουλος).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Παπαϊωάννου (82' Ντοντάι), Τσαούσης (65' Γιώργαρης), Βλασσης, Παππάς, Πανακούλιας, Ξύδης, Μπαλής, Κουσκουνάς, Κριαράς, Τσουμάνης (46' Κορδαλής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου