Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κόρινθος: Είσοδος Ελεύθερη

Την Κυριακή η Κόρινθος δίνει το δεύτερο εντός έδρας της παιχνίδι με αντίπαλό τη Κύμη με την διοίκηση να ανακοινώνει πως η είσοδος θα είναι και πάλι ελεύθερη στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να συσπειρωθούν οι Κορίνθιοι φίλαθλοι οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτή τη νέα προσπάθεια της Κορίνθου η οποία γύρισε σελίδα.


Πολλή σημαντική λοιπόν αυτή η προσπάθεια της διοίκησης αλλά και του προέδρου της, Πάνου Μπεθάνη, ο οποίος δείχνει ορεξάτος για δουλειά αλλά και για να βγάλει την ομάδα από τον βούρκο των τελευταίος χρόνων για να την φέρει εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε πως την Κυριακή 27/11 στον αγώνα Π.Α.Σ Κόρινθος - Α.Ο Κύμης, η είσοδος θα είναι και πάλι ΔΩΡΕΑΝ. Πρέπει όλη η Κορινθία να δώσει βροντερό παρών και να αγκαλιάσει την ομάδα. Η "ΜΠΑΡΤΣΑ" έχει γυρίσει σελίδα, και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να γράψουμε με χρυσά γράμματα. Η Κόρινθος ξαναχτίζεται, ας κάνουμε ΜΑΖΙ την νίκη κομμάτι της ιστορίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου