Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Έχασε την ευκαιρία

Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΑΟ Λουκισίων 1 - 2


Την ευκαιρία να πετύχει την τρίτη του συνεχόμενη νίκη και να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας έχασε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ο οποίος γνώρισε την ήττα μέσα στο Χιλιομόδι από τα Λουκίσια με 2 - 1. Ο Ατρόμητος μπορεί να ερχόταν με φόρα από το 8 - 0 επί του Ασπρόπυργου ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος πέτυχε την δεύτερη νίκη του σε τρεις αναμετρήσεις.




Το σκορ άνοιξε στο 37' με το Φαρούκ να κάνει το 0 - 1 για τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των λουκισίων λίγο έλειψε να κάνει το 0 - 2 στο 50' με το Δήμο ο οποίος είχε δοκάρι. Παρόλα αυτά στο 57' ο Τσουμάνης ισοφάρισε σε 1 - 1. Δεν άργησε όμως να απαντήσει και πάλι ομάδα των Λουκισίων και στο 67' ο Τσομπάνης έκανε το 1 - 2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Επόμενο παιχνίδι για τον Ατρόμητο της επόμενη Κυριακή με την Θήβα στην Θήβα σε μία δύσκολη αναμέτρηση.
Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Παντελής Κουρούπης): Πανούσης, Μαστρογιαννόπουλος, Παπαϊωάννου, Βλάσσης, Παππάς, Κορδαλής (56' Ιατρόπουλος), Ξύδης, Πανακούλιας (79' Γιώργαρης), Κουσκουνάς, Κριαράς, Μυργιώτης (46' Τσουμάνης)
ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Γιάννης Καραμπάς): Σουτζόγλου, Ματζώρος, Μπαρκώσης, Καραμπάς, Ζαχαριάν, Ευσταθίου, Ανέστης, Δήμου, Καραμπατσιάς (81' Παπαδόπουλος), Τσομπάνης (70' Σκριβάνος), Φαρούκ (89' Μιμιγιάννης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου