Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Β' Κατηγορία Κορινθίας: (Χ)αμένοι και οι δύο

Με δύο παιχνίδια για κάθε όμιλο άνοιξε η αυλαία της Β' κατηγορίας Κορινθίας για την 8η αγωνιστική. Ωστόσο τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην αναμέτρηση για το δεύτερο όμιλο στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Αετού Κρυονερίου και του Πανκαμαριακού με της δύο ομάδες να χάνουν πολύτιμους βαθμούς μετά την ισοπαλία.Στο πρώτο όμιλο η αυλαία περιελάμβανε την αναμέτρηση των Αγίων Θεοδώρων και του Αγιάννη. Η ομάδα των Αγιών Θεοδώρων ήταν η μεγάλξη νικήτρια με το επιβλιτικό 6 - 0 με τον ουραγό της βαθμολογίας να παραμένει χωρίς βαθμούς και να είναι το μεγαλύτερο φαβορί για υποβιβασμό.


Το δεύτερο παιχνίδι του πρώτου ομίλου ήταν αυτό μεταξύ του Κύψελου και της Δάφνης Εξαμιλίων. Οι γηπεδούχοι ήταν οι μεγάλη νικητές με 2 - 1ξεφεύγωντας από τις τελευταίες θέσεις.


Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με τα υπόλοιπα 5 παιχνίδια τα οποία θα ξεκινήσουν στις 15.00.ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 6 - 0 
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. 2 - 1
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ. - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ. - ΑΟ ΜΑΨΟΥ
ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥΣτο δεύτερο όμιλο το παιχνίδι που είχε στραμμένα όλα τα βλέμματα επάνω του ήταν το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Αετού Κρυονερίου και του Πανκαμαριακό με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1 -  1 και να χάνουν την ευκαιρία να ξεφύγουν στην βαθμολογία.


Σφήνα μεταξύ του Αετού και του Πανκαμαριακού στην βαθμολογία μπήκε η Θύελλα Κάτω Διμηνιού η οποία επιβλήθηκε με το επιβλιτικό 6 - 0 της Θύελλας Λεοντίου και πλέον ελπίζει για κάτι καλό στην συνέχεια.


Την Κυριακή ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική με τα υπόλοιπα 5 παιχνίδια τα οποία θα ξεκινήσουν στις 15.00ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 1 - 1
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΑΠΕΣΣΑΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ 6 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου