Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κύπελλο Κορινθίας: Τρεις ακόμα για την 4η φάση

Ακόμα τρία εισιτήρια μοίρασε χτες Τετάρτη (7/12) το Κύπελλο Κορινθίας σε τρεις αναμετρήσεις. Εκτός των Αγίων Θεοδώρων, Πανευρωστινιακού και Παννεμεατικού που είχαν πάρει την πρόκριση της περασμένη Τετάρτη χτες προκρίθηκαν μετά τις νίκες τους και το Σπαθοβούνι κόντρα στο Σολωμό, η Θύελλα Πετρίου επί της Προοδευτικής και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου απέναντι στον ΑΠΕΣΣΑ. Η 3η φάση ολοκληρώνεται την Τετάρτη 21/12 με δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου υποδέχεται την κάτοχο του Κυπέλλου Ελλάς Βέλου ενώ η Κόρινθος φιλοξενεί τον Πέλοπα Κιάτου.



Ο Σολωμός υποδέχτηκε το Σπαθοβούνι με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εύκολα την πρόκριση με 4 - 1. Η ομάδα του Σολωμού μπορεί να αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία από αυτή του Σπαθοβουνίου ωστόσο το Σπαθοβούνι ήθελε περισσότερο την νίκη - πρόκριση την οποία και πήρε.


Θύελλα Πετρίου και Προοδευτική Περιγιαλίου διασταύρωσαν τα ξίφη τους για μία θέση στην 4η φάση με την ομάδα του Πετρίου να παίρνει εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση με 5 - 1.


Τέλος, στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής ο οποίος απογοητεύει στο πρωτάθλημα υποδέχτηκε τον ΑΠΕΣΣΑ Χαλκίου. Η ομάδα του Ηρακλή που στοχεύει κυρίως στην παραμονή της στην κατηγορία έδειξε πως το κύπελλο δεν την περνάει αδιάφορο αφού πήρε την νίκη - πρόκριση για την φάση των "8" με 4 - 2 πετυχαίνοντας νίκη μετά από πάρα πολύ καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου