Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Δ' Εθνική: Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής στο 7ο όμιλο

Ορίστηκαν από την Επιτροπή διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των παιχνιδιών τις 6ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 εκτός της αναμέτρησης του Πόρου με την Χαλκίδα που θα ξεκινήσει στις 14.00.



Η Κόρινθος φιλοξενείτε από τα Λουκίσια. Η ομάδα του Ισθμού θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να κάνει το 6 στα 6 το οποίο θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η "Μπάρτσα" μπορεί να είναι η μοναδική από τις 141 ομάδες της Δ' Εθνικής που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ ωστόσο τα Λουκίσια είναι μία επικίνδυνη ομάδα η οποία μπορεί να κάνει την ζημία στην Κόρινθο αν δεν παρουσιαστεί σοβαρή. Άρχοντες της αναμέτρησης θα είναι ο κος Τζοβάρας με βοηθούς τους Γκούσαρη και Καραγιάννης της ΕΠΣ Φωκίδας.


Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ο οποίος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα την περασμένη αγωνιστική θέλει να επιστρέψει και στην νίκες στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναργειακό. Οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισόβαθμες στη βαθμολογία και θέλουν και οι δύο την νίκη για ανέβουν και άλλο στη βαθμολογία. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο κος Τζουανόπουλος με βοηθούς τους Μεσσήνης και Χριστόπουλος της ΕΠΣ Αχαΐας.


Αναλυτικά οι ορισμοί:



Πανναυπλιακός-ΑσπρόπυργοςΡούτσι, Φούκης, Τρίμης (Κορινθίας)
Θήβα-Δάφνη ΕρυθρώνΠαπαγεωργίου, Δεληθοδωρής, Λεοντακιανάκος (Αθηνών)
Λουκίσια-ΚόρινθοςΤζοβάρας, Γκούσαρη, Καραγιάννης (Φωκίδας)
Πόρος-ΧαλκίδαΑνδρονικίδης, Κοτζαμανίδης, Συνιοράκης (Πειραιά)
Ατρόμητος Χιλιομοδίου-ΠαναργειακόςΤζουανόπουλος, Μεσσήνης, Χριστόπουλος (Αχαΐας)
Ενωση Ασπρα Σπίτια -ΑΟ ΚύμηςΔημητρόπουλος, Φαρμάκης, Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Μανδραϊκός-Ενωση ΕρμιονίδαςΚαμπαξής, Καμπούρης, Πασχαλίδης (Εύβοιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου