Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Α' Κατηγορία Κορινθίας: Από το Λουτράκι περνάει ο τίτλος για την Κλένια

Σε δύο δώσεις διεξάγεται η 13η αγωνιστική της Α' κατηγορίας Κορινθίας με την Διεξαγωγή 7 αναμετρήσεων το Σάββατο ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή. Η Κλένια ταξιδεύει στο Λουτράκι όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΛ σε ένα ντέρμπι στο οποίο αν και πολύ νωρίς ακόμα θα κριθεί κατά πολύ αν η Κλένια θα κατακτήσει το τίτλο. Η Ελλάς Βέλου φιλοξενεί την Θύελλα Πετρίου ενώ ο Πέλοπας Κιάτου φιλοξενείτε από τον Ηρακλή Λεχαίου. Ο Σολωμός υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου ενώ ο Σαρωνικός υποδέχεται το ν Ολυμπιακό Λουτρακίου. Παννεμεατικός και Άλμπατρος βρίσκονται αντιμέτωπεί πάλι μετά την αναμέτρηση της προπερασμένης Τετάρτης για το Κύπελλο Κορινθίας ενώ ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου ο οποίος προέρχεται από την νίκη - πρόκριση στο Κύπελλο φιλοξενεί την Προοδευτική. Τέλος η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Κυριακή με την αναμέτρηση του Πανσολυγειακού με τον Ισθμιακό.



Στο Λουτράκι λοιπόν ο ΠΑΟΛ φιλεξενεί την Κλένια. Η ομάδα της Κλένιας σε περίπτωση νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα κατάκτηση του τίτλου και την ανόδου αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά με αυτή την πορεία δεν θα δυσκολευτεί ιδιαιίτερα. Ο ΠΑΟΛ από την άλλη θέλει τη νίκη για να πλησιάσει στην κορυφή αφού έχει μείνει πολύ πίσω.


Η Ελλάς Βέλου υποδέχεται την Θύελλα Πετρίου με την ομάδα του Βέλου να θέλει μόνο την νίκη για να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα της Κλένιας και να πλησιάσει στην κορυφή.


Από τον Ηρακλή Λεχαίου φιλοξενείτε ο Πέλοπας Κιάτου με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία και με τους δύο να θέλουν τη νίκη για να ανέβουν στην κατάταξη ενώ ο Σολωμός υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου με τους γηπεδούχους να καίγονται για το τρίποντο για να ξεφύγουν και άλλο από τις τελευταίες θέσεις.


Ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρακίου με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στο μέσω του βαθμολογικού πίνακα και αμφότερες να θέλουν την νίκη για να ανέβουν στην βαθμολογία.


Ο Παννεμεατικός υποδέχεται τον Άλμπατρο με τις δύο ομάδες να τίθενται πάλι αντιμέτωπες μέσα σε λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση του Κυπέλλου Κορινθίας στην οποία η ομάδα της Νεμέας πήρε την νίκη - πρόκριση με 2 - 0. Λογικά ο Παννεμεατικός δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την νίκη εκτός και αν ο Άλμπατρος θέλει να πάρει την άτυπη ρεβάνς η οποία ωστόσο θα το βοηθήσει στη προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.


Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου φιλοξενεί την Προοδευτική σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για τους γηπεδούχους. Επιστροφή στις νίκες θέλουν όλοι στον Ηρακλή ελπίζοντας πως η ψυχολογία έχει ανέβει μετά την πρόκριση στην αναμέτρηση της Τετάρτης για το Κύπελλο.


Τέλος, την Κυριακή ο Πανσολυγειακός υποδέχεται στο γήπεδο της Ξυλοκέριζας τον Ισθμιακό. Οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για παρόμοιους λόγους με τον μεν Πανσολυγειακό για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη ενώ τον Ισθμιακό για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.


Το πρόγραμμα:



ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ Ν. - ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ

1 σχόλιο: