Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Δεν τα κατάφερε με τις Ερυθρές

Δάφνη Ερυθρών - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
1 - 0 


Την ήττα με 1 - 0 γνώρισε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου από μία σχετικά ομάδα που θα μπορούσε να νικήσει εύκολα. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού αφού οι Χιλιομοδιώτες θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλό από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.



Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, μόλις στο 2', με ωραία προσπάθεια του Ανέστη ο οποίος έκανε το 1 - 0. Από εκεί και πέρα οι γηπεσούχοι προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους χάνοντας καποιες καλές ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφεραν κάτι καλο. ο Ατρόμητος με το σκορ να βρίσκεται στο 1 - 0 προσπάθησε να αντιδράσει ουκ ολίγες φορές πραγματοποιώντας αξιόλογες ευκαιρίες σαν αυτή του Κουσκουνά στο 40’, το σουτ του οποίου απέκρουσαν οι παίκτες της Δάφνης πάνω στη γραμμή.


Επόμενο παιχνίδι για τον Ατρόμητο τη Τετάρτη στο Χιλιομόδι για το Κύπελλο Κορινθίας με την περσινή κάτοχο Ελλάς Βέλου ενώ μετά τις γιορτές η ομάδα του Χιλιομοδίου φιλοξενεί την Κόρινθο στο Κορινθιακό ντέρμπι της Δ' Εθνικής.


Συνθέσεις:

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ: Λαϊνιώτης, Κουτσοδήμος Π., Κομίνης, Μάγγας, Κουτσοδήμος Μ., Θανέλλας, Μακρής (89' Χιωτογλου), Κουτσοδήμος Δ. (87' Πλίθης), Ανέστης, Νικολάου (79' Δερβίσης), Τσατσαρώνης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Μπαλής, Τσαούσης (70' Μαστρογιαννόπουλος), Κορδάλης, Βλάσης, Παπαϊωάννου, Γεώργαρης (60' Ντοντάι), Ιατρόπουλος (75' Γόγολας), Κουσκουνάς, Τσουμάνης, Μυργιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου