Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα


Ένωση Ερμιονίδας - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 2 - 2

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με 2 - 2 επί της Ένωσης Ερμιονίδας. Ο Ατρόμητος ωστόσο είχε την δυνατότητα να φύγει και με το διπλό αλλά δεν τα κατάφερε.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να αιφνιδιάσουν μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Κουσκουνά να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί εύστοχα για το 0 - 1 του Ατρόμητου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τον Κοζοκάρου στο 39’ να ισοφαρίσουν και το 1 - 1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στο Κρανίδι.
Στο δεύτερο μέρος, αφού ο Παππάς έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του Χιλιομοδίου στο 62’, ήρθε η αποβολή του Ξύδη στο 73’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για να κάνει πιο εύκολο το έργο του Ατρόμητου, ωστόσο η Ένωση Ερμιονίδας κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Κούσης για να κάνει το 2 - 2. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου αφού στο 82’ αποβλήθηκε ο Τσαούσης με δεύτερη κίτρινη.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Γκιόκας (31' λ.τρ Λάμπρου), Τζιέρης, Μπούρας, Τσολακούδης, Κάντιας, (46’ Κούσης), Δημητρουλόπουλος, Στάμος Κωνσταντινίδης (24’ Κοζοκάρου), Μενίκου , Δερμιτζάκης, Τζώρτζης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Μαστρογιαννόπουλος (49’ Μπαλλής)Παπαϊωάννου , Τσαούσης , Βλάσσης, Παππάς, Πανακούλιας, Ξύδης, Μυριώτης (90’ Ιατρόπουλος) , Κουσκουνάς, , Τσουμάνης (57’ Κορδαλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου