Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Κόρινθος: Ανοίγει την ψαλίδα από τη δεύτερη θέση η Κόρινθος


Κόρινθος - Ασπρόπυργος 
4 - 0 


Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο δυναμικός της η Κόρινθος αυτή τη φορά κόντρα στον Ασπρόπυργο. Η "Μπάρτσα" ήταν κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε καθόλου. Μάλιστα θα μπορούσε ο δείκτης του σκορ να ήταν μεγαλύτερος αλλά μετά το 4 - 0 κατέβασε στροφές και για να διατηρήσει δυνάμεις για την συνέχεια αλλά και για να μην διασύρει τον αντίπαλο. Η Κόρινθος τελείωσε με 10 παίκτες την αναμέτρηση αφού ο Σιώκος αποχώρησε με τράβηγμα και η ομάδα είχε κάνει όλες τις αλλαγές της.



Η Κόρινθος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση ψάχνοντας από νωρίς το γκολ που θα τις έδινε κεφάλι στο σκορ. Μόλις στο 4' ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για την "Μπάρτσα" όταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Σιώκος μπλόκαρε ο Τσίγκος. 
Στο 22' ο Σπυρόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν η κεφαλιά του σταμάτησε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς του Ασπροπύργου. 
Στο 31' της αναμέτρησης ο διαιτητής δεν είδε καθαρό πέναλτι αφού ύστερα από ατομική προσπάθεια του Σιώκου τροφοδότησε το Δημητριάδη ο οποίος ανατράπηκε περίπου ένα μέτρο μέσα στην περιοχή με το διαιτητή να δίνει φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής. Το φάουλ ανέλαβε να εκτελέσει ο Δημητριάδης με το συρτό σουτ που επιχείρησε να σταματάει για δεύτερη φορά πάνω στη γραμμή ο αμυντικός του Ασπρόπυργου και να χάνεται μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για το 1 - 0.
Η Κόρινθος δεν τα έβαλε κάτω και συνέχισε να ψάχνει το γκολ που θα της έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 33' ο Σπυρόπουλος έπιασε την κεφαλιά ύστερα από σέντρα με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι..
Στο 35' ο Σεϊτάι ανοίγει το σκορ για την "Μπάρτσα". Οι αμυντικοί του Ασπρόπυργου δεν υπολογίζουν καλά με την μπάλα να σκάει στον άσχημο αγωνιστικό χώρο και να καταλήγει στο Σεϊτάι ο οποίος με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ κάνει το 1 - 0.
Μία ακόμα καλή ευκαιρία για την Κόρινθο στο 41' όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Σιώκου η κεφαλιά που επιχείρησε ο Λαμπρογεώργος σχεδόν εξ' επαφής πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Η Κόρινθος πίεζε για το 2 - 0 το οποίο ήρθε στο 42' πάλι με το Σεϊτάι με μακρινό σουτ.
Το 2 - 0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.


Στο δεύτερο μέρος η Κόρινθος μπήκε όπως τελείωσε το πρώτο μέρος και μόλις στο 49' ο Σεϊτάι έκανε ύστερα από όμορφο στρώσιμο της μπάλας από το Λαμπρογεώργο το 3 - 0 πετυχαίνοντας παράλληλα χατ - τρικ.
Κάπου εκεί η Κόρινθος κατέβασε στροφές αφού η ομάδα του Ασπροπύργου δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει ωστόσο στο 70' ήρθε ακόμα ένα γκολ για την Κόρινθο με το Δανιήλ που είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Σεϊτάι ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους 500 περίπου φιλάθλους που βρέθηκε στο γήπεδο. Εκτέλεση κόρνερ για την Κόρινθο με το Δανιήλ να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το τελικό 4 - 0.
Από εκεί και έπειτα η Κόρινθος έχασε 2 - 3 καλές ευκαιρίες για να κάνει το 5 - 0 αλλά πότε ο Λαμπρογεώργος και πότε ο Παππάς δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ.
Ο Ασπρόπυργος δεν απείλησε καθόλου τη Κόρινθο με το Δημαράκη να είναι θεατής στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.


Επόμενο παιχνίδι για την Κόρινθο την επόμενη Κυριακή (11/12) στα Λουκίσια κόντρα σε μία ομάδα που μέχρι στιγμής εντυπωσιάζει με την πορεία της στο πρωτάθλημα.


Συνθέσεις:


Κόρινθος: Δημαράκης, Μπακιστζίδης, Κουβίδης, Παπαευθυμίου (58' Μαλαχάτης), Φραγκάκης, Σπυρόπουλος, Σιώκος (62' Δανιήλ), Δημητριάδης (46' Παππάς Χρ.), Λαμπρογεώργος


Ασπρόπυργος: Τσίγκος, Αντωνιάδης (57' Μουζάκας), Φραγκόπουλος, Πείδης, Συμεοφορίδης, Μαυρίδης Κ., Βράντζας, Ζαγκλής (68' Μαυρίδης Χ.), Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Λακαϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου