Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Κόρινθος: Έμειναν στο Χ στο τοπικό ντέρμπι, στο νοσοκομείο ο Δημαράκης

Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Κόρινθος 
1 - 1


Χωρίς νικητή έληξε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Ατρόμητου Χιλιομοδίου και της Κορίνθου αφού το τελικό 1 - 1 μοίρασε βαθμούς και εντυπώσεις με την Κόρινθο να μην έχει ιδιαίτερο κόστος από την γκέλα αυτή αφού παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρώντας την διαφορά στους 4 βαθμούς.



Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι πιο επιθετικοί με πρώτη καλή ευκαιρία στο 11' με το σουτ που επιχείρησε ο Κουσκουνάς να περνάει άουτ.
Η Κόρινθος απάντησε στην φάση του Χιλιομοδίου στο 15' όταν του σουτ του Φίλη πέρασε άουτ.
Στο 32' ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν το σουτ του Κουσκουνά σταμάτησε στο δοκάρι ωστόσο ότι δεν κατάφερε ο Κουσκουνάς το πέτυχε ο Τσουμάνης στο 37' κάνοντας το 1 - 0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Κόρινθος μπήκε πιο δυνατά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης με το Λουμπαρδέα να χάνει μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1 - 1 στο 51' όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Λαμπρογεώργος έφερε το ματς στα ίσια το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
Στα τελευταία 10 λεπτά η αναμέτρηση είχε διακοπή για περίπου 7 λεπτά όταν ο Δημαράκης τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Την εστία της Κορίνθου ανέλαβε να υπερασπιστεί ο Φραγκάκης αφού η Κόρινθος είχε ολοκληρώσει όλες τις αλλαγές της με την ομάδα να συνεχίζει με 10. Ενώ λίγο πριν την συμπλήρωση των 90' ο Φίλης είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή με την Κόρινθο να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 9 παίκτες.


Επόμενη αναμέτρηση για την Κόρινθο την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Παναργειακό εντός έδρας ενώ ο Ατρόμητος ταξιδεύει στο Ναύπλιο όπου φιλοξενείτε από το Παναυπλιακό.


Συνθέσεις:



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Βασιλείου, Μαστοργιαννόπουλος (69' Ντοντάι), Μπαλλής, Κορδαλής, Βλάσσης, Πανακούλιας, Ξύδης (69' Κριαράς), Παπαϊωάννου, Κουσκουνάς, Τσουμάνης (92' Γιώργαρης), Μυργιώτης
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Τσούτσης (60' Χατζόπουλος), Φίλης, Παπαευθυμίου, Βανγκέλι (55' Σιώκος), Σπυρόπουλος, Μπαλτζής (60' Φραγκάκης), Λουμπαρδέας, Σεϊτάι, Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου