Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Έχασε από τον ουραγό και έπεσε...

Μία ακόμα ήττα γνώρισε ο Πέλοπας Κιάτου μέσα στο Κιάτο αυτή την φορά από τον ουραγό της βαθμολογίας Παναρκαδικό με 1 - 0. Η ομάδα του Κιάτου μετά και από αυτή την ήττα έχασε τις ελάχιστες ελπίδες που είχε για να κάνει το θαύμα και να παραμείνει στην κατηγορία. Με την ήττα αυτή οι κιατανιώτες έπεσαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο μοναδικό τους στόχο για την φετινή σαιζόν που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου Κορινθίας.
Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 7' από το Λαγό Σπ. το οποίο ήταν αρκετό για την ομάδα της Τρίπολης αφού ο Πέλοπας αν και είχε ένα ολόκληρο αγώνα μπροστά του για να ανατρέψει την κατάσταση δεν κατάφερε να το πετύχει.


Συνθέσεις:


Πέλοπας Κιάτου: Χανσαμπέλι, Ροθώνης, Μουρτζάκης, Στασινόπουλος Δ. Αντωνόπουλος, Παπαδημητρίου, Λίλιος, Σέγγας, Γουσελάς (56' Πετρόπουλος), Μπαλτζής, Μιχαλόπουλος (66' Σαμανίδης


Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Τσόγκας (70' Λαγός Γ.), Μπεντέβης, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Ιωάννου, Δήμος, Τζάνης (54' Μπακογιαννάκης), Λαγός Σπ., Σωπιάδης (88' Κουλόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου