Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΠΑΟ Λουτρακίου: Στάθηκε άτυχος...

Άτυχος στάθηκε ο ΠΑΟ Λουτρακίου στην αναμέτρηση με την Χαλκίδα. Οι γηπεδούχοι ενώ προηγούνταν μέχρι το 63' με 2 - 0 κατάφεραν ...να χάσουν με 2 - 3 και πλέον τα πράγματα για την συνέχεια έγιναν εξαιρετικά δύσκολα αφού βυθίστηκαν και άλλο στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα του Λουτρακίου αφού μόλις στο 2' άνοιξαν το σκορ με τον Χρυσαφίδη. Οι Λουτρακιώτες πίςζαν για να πετύχουν και άλλο γκολ αλλά το τελικό 1 - 0 έμελλε΄να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΛ να ψάχνει το δεύτερο γκολ. Το γκολ αυτό ήρθε στο 62' με τον Τσουμάνη. Και ενώ όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΛ είχε "καθαρίσει το παιχνίδι και θα έπαιρνε την νίκη, πέντε λεπτά έφταναν για τους γηπεδούχους για να ανατρέψουν την κατάσταση. Στο 63', ένα λεπτό μετά τον 2 - 0 του ΠΑΟΛ ο Παπαϊωάννου μείωσε σε 2 - 1 ενώ 2 λεπ΄τα αργότερα στο 65' ο Γουλάνης έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Λουτρακιώτες τρία λεπτά αργότερα στο 68' η Χαλκίδα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με τον Δασκαλάκη να κάνει το 2 - 3. Ο ΠΑΟ Λουτρακίου προσπάθησε να αντιδράση αλλά μάλλον τα είχε..."χαμένα" από τα τρία γκολ σε διάστημα 5 λεπτών που δέχτηκε με το τελικό σκορ να είαναι 3 - 2 υπέρ των φιλοξενούμενων οι οποίοι με αυτή την νίκη έκαναν βήμα - παραμονής στην κατηγορία. Από την μεριά του ΠΑΟΛ δυσκολεύουν τα πράγματα και πλέον πρέπει να φέρει τα "πάνω - κάτω" για να καταφέρει να παραμείνει στην Δ' Εθνική.

Συνθέσεις:

ΠΑΟ Λουτρακίου: Μπουρνάζος, Χατζηνικολής, Παινέσης (75΄Γεωργάρας), Δημαράκης, Μαυράλης, Τσάτσος, Αντωνίου, Τσουμάνης (67’ Καρμοίρης), Χρυσαφίδης, Λάτος, Σακελλαρίου (86’ Μιχαηλίδης).
 
Χαλκίδα: Μόνος, Μεταξάς, Τούρλας, Τσούχτης (46’ Παπαϊωάννου), Μπόκαρης, Γκιντζάλης, Σταματάκος (72’ Ματσογιάννης), Γούλανης, Γιογιός, Δασκαλάκης, Ξεβγένης (82’ Ταυταρίδης).

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΟΛ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή