Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Αν το παλέψει μπορεί...η Ελλάς Βέλου

Σήμερα Τετάρτη (18/5) η Ελλάς Βέλου φιλοξενείτε από τον τυπικά γηπεδούχο Αστέρα Μαγούλας στο Δημοτικό Στάδιο του Άργους για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η ομάδα του Βέλου αν και πιο άπειρη σε σχέση με τους υπόλοιπους αντιπάλους έχει καταφέρει και έχει φτάσει τόσο μακριά στο θεσμό δείχνοντας ποιες είναι οι δυνατότητές της. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως είναι η μοναδική ομάδα από την 8 που συμμετέχουν στην προημιτελική φάση που προέρχεται από τοπικό πρωτάθλημα αφού οι υπόλοιπες προέρχονται από την Δ' Εθνική.


Σίγουρα η αναμέτρηση με έναν αντίπαλο όπως είναι ο Αστέρας Μαγούλας δεν θα είναι εύκολη ωστόσο αν η Ελλάς Βέλου το παλέψει και παρουσιαστεί σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο ίσως μπορέσει να κλέψει την νίκη που θα της δώσει και την πρόκριση για την ημιτελική φάση του θεσμού. Όπως και να χει πάντως κανείς δεν μπορεί να πει κάτι για αυτή την ομάδα η οποία κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ κοιτώντας στα μάτια τους αντιπάλους της και σίγουρα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα μόνο πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία της ομάδας του Βέλου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.


Πάμε όμως τώρα να δούμε μερικά στοιχεία για το σημερινό αντίπαλο της Ελλάς. Ο Αστέρας Μαγούλας αγωνίζεται στην Δ' Εθνική σε ένα όμιλο αρκετά γνώριμο σε εμάς, στον 7ο όπου συμμετέχουν και οι κορινθιακές ομάδες. Η ομάδα της Μαγούλας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 7ο όμιλο παίρνοντας παράλληλα και την άνοδο στην  Γ' Εθνική σχετικά εύκολα βγάζοντας εκτός την Θήβα και την Ένωση Μιδέας. Ο Αστέρας Μαγούλας πήρε την πρόκριση για το Κύπελλο Ερασιτεχνών νικώντας με 1 - 0 στο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής τον Άτταλο Νέας Περάμου κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του το Κύπελλο ενώ στο παρελθόν είχε φτάσει άλλες δύο φορές στο τελικό χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο. Στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Αστέρας Μαγούλας έφτασε ως εδώ βγάζοντας εκτός την Χαλκίδα με 4 - 3 στα πέναλτι (0 - 0 κ.α., 1 - 1 παρ) στην 1η αγωνιστική ενώ στην 2η αγωνιστική νίκησε τον Παναρκαδικό με 2 - 0. Για την 3η αγωνιστική ο Αστέρας Μαγούλας φιλοξένησε την Ένωση Μιδέας την οποία και νίκησε με 4 - 1 παίρνοντας την πρόκριση για την 5η φάση του θεσμού. Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα της Μαγούλας η οποία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής θέλει να κατακτήσει και το κύπελλο Ερασιτεχνών κάνοντας το τρέμπλ.


Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.30 ενώ διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ιωαννίδης Κωνσταντίνος με βοηθούς τους Νενεκούμη Χαρίλαο και Μανούχο Ιωάννη όλοι της ΕΠΣ Αργολίδας.


Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου