Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Η ΕΠΟ αποκαλύπτει τις ομάδες με τα "πλαστά"

Μετά τον Ηρακλή που όπως είχε αποκαλύψει ο πρόεδρος της ΕΠΟΣοφοκλής Πιλάβιος στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής είχε καταθέσει πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, είχε γίνει γνωστό ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες Β' και Γ' Εθνικής που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα και κατ' επέκταση προχώρησαν σε παράνομες μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Σε απαίτηση, λοιπόν, αρκετών ομάδων που είχαν ζητήσει να γνωστοποιηθούν αυτά τα σωματεία ώστε να υπάρχει διαφάνεια στα πρωταθλήματα, οι πληροφορίες της mikriliga.com θέλουν τον κ.Πιλάβιο να είναι έτοιμος τις επόμενες ημέρες να δημοσιοποιήσει τους συλλόγους που είχαν καταθέσει πλαστά στοιχεία.

Από τον έλεγχο που έχει γίνει στο ΙΚΑ που υπάγεται κάθε ΠΑΕ και ΤΑΠ προκύπτει μέχρι στιγμής πρόβλημα σε τέσσερις ομάδες, δύο από τη Β' Εθνική και δύο από τη Γ' Εθνική. Ο αριθμός, βέβαια, μπορεί να αυξηθεί αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα και μόλις γίνει αυτό θα παρουσιαστεί το συνολικό πόρισμα.

Και βέβαια θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις κυρώσεις που θα υπάρξουν γι αυτές τις ομάδες κι ειδικότερα αν υπάρχει πρόβλημα με σωματεία που θα μετέχουν στα πλέι-οφ ή στα πλέι-άουτ μετά τον Ιωνικό και τον Εθνικό που έχουν κληθεί να απολογηθούν την προσεχή Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.



mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου